dawid45011 0 Napisano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 Cześć mam myszkę Modecom MC-M5 i do tej pory jako podkładki pod tą mysz używałem dużego bloku z kartkami ale po jakimś czasie kartki się dość mocno pomięły i niestety nie jestem już w stanie korzystać z tego bloku i chciałbym kupić jakąś podkładkę. Najlepiej alby była duża, aby dobrze się z niej korzystało z myszą optyczną, a cena tak do 30-35 zł. Słyszałem dużo o A4tech x7 ale wiem że są też inne podkładki w takiej cenie (słyszałem o Esperanza czy coś takiego, Genesis itp.) i chcę abyście mi coś doradzili. Z góry dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
TeQuilla 7 Napisano 26 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2016 W tej cenie możesz brać Natec Genesis M12 MIDI lub A4Tech X7-500MP ale bardziej polecałbym Natec`a Cytuj Link to post Share on other sites
dawid45011 0 Napisano 27 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 W tej cenie możesz brać Natec Genesis M12 MIDI lub A4Tech X7-500MP ale bardziej polecałbym Natec`a poczytałem opinie na morele i ludzie bardziej polecają tego nateca i chciałbym się zapytać czy masz którąś z nich? Cytuj Link to post Share on other sites
TeQuilla 7 Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 poczytałem opinie na morele i ludzie bardziej polecają tego nateca i chciałbym się zapytać czy masz którąś z nich?Nie, ja mam Natec Genesis M22 Control Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 27 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2016 Śmiało możesz brać Nateca, sprawdzony pad. Cytuj Link to post Share on other sites
bozydar.ciemiaczko 28 Napisano 29 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Ja mam M12 i mogę z czystym sercem polecić. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts