radam5 215 Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Obecnie w firmie mam podłączony net od sąsiadów (legalnie tzn oni udostępniają łącza) ok 4Mb za 40,00. Ale niedługo przeprowadzam się nad firmę i chcę trochę szybszy net. Myślę o czymś w przedziale 10-20Mb ale wszystko zależy oczywiście od ceny. Interesuje mnie bardziej oferta dla klienta indywidualnego nie muszę wciągać go w koszty firmy. Nie wiem która firma jest niezawodna i tania. Net służyć będzie do tego do czego jest więc ściąganie sporej ilości danych oraz gierki. Aha musi mieć możliwość rozprowadzenia bezproblemowego po całym budynku trochę kablem trochę wifi Oraz interesuje mnie sam net bez telefonu bo telefon już jest w TP Patrzyłem na Netię 20Mb- 57,00 od 1-10miesiąca a później 70,00 do końca umowy P.S. w domu mam 1Mb więc te 4 w robocie jest i tak dużo ale apetyt rośnie w miarę jedzenia i chcę coś zmienić. Cytuj Link to post Share on other sites
Richter 14 Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Netii to ty lepiej nie bierz a już tym bardziej na łączu tp, temat ciągle wałowany w sieci dlaczego. Weź sobie neo a cena to już zależy od długości umowy, 10MB- 70zł na 12mcy Cytuj Link to post Share on other sites
Lukaszbass 116 Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Polecam Neostrade ,uzytkuje i nie narzekam. Cytuj Link to post Share on other sites
radoslaw999 21 Napisano 13 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 Wszystko co na lini TP będzie działało tak samo. Różnica w nazwie operatora. Tam gdzie Ci najtaniej tam bierz, linia TP to linia TP, nieważne czy masz usługę TP, Orange, Dialogu czy Netii to i tak cały ten bajzel obsługują technicy TP. Cytuj Link to post Share on other sites
diorocker 0 Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 A dokładne cenniki internetu wraz z przypisanymi im prędkościami masz tutaj: http://www.dostawcy-internetu.pl/ Cytuj Link to post Share on other sites
DIXON 4 Napisano 26 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 moim zdaniem bierz TP ceny teraz są już konkurencyjne, bo inaczej możesz mieć dużo problemów... ludzie których mieli netię, orange zrezygnowali na rzecz TP z dialogiem nie znam nikogo. Cytuj Link to post Share on other sites
madzia115 0 Napisano 27 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2011 dIXON ma troszkę racji- tzn. ceny faktycznie konkurencyjne, bo obniżyli je o 25 %, a przy tym 2 pierwsze miesiące abonamentu są za free. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts