Piasek998 461 Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Witam,planuje zakup używanej gry gta 5 . Gra ma być dla mojego kuzyna. Chciałem kupić używkę bo wiadomo taniej. Moje pytanie jest następujące... czy gra wymaga konta jakiegoś w social tak jak to jest na wersji pc? Czy sprzedający będzie musiał mi podac dane do konta jakiegoś żeby można było grać? czy gra nie wymaga logowania w sieci? Wole się zapytać bo nie mam xboxa więc nie mam pojęcia jak to tam wygląda Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 nie wymaga wkładasz i grasz - wymaga jedynie profilu na konsoli do zapisu stanu gry Cytuj Link to post Share on other sites
Piasek998 461 Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 czyli z tym profilem to wyglada tak , że każdy posiadacz xboxa ma swoje konto i to nie ważne że gra była przypisana do innego konta? dobrze kombinuje? Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 tak profil jest zakładany na konsoli (mozna go połaczyc z xbox live) i służy do trzymania osiagniec i save gra z płyty sie normalnie odpali na kazdej konsoli i wystarczy sie zalogowac do swojego profila i wio To nie PC , że jakies cyrki z social clubem i inne bajery na konsoli grasz a nie kombinujesz na nic sie nie musisz logować oprócz swojego profilu by wpadały tam osiągnięcia śmiało kupuj uzywke 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Piasek998 461 Napisano 20 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Dzięki za info temat do zamknięcia Cytuj Link to post Share on other sites
robotox1 6 Napisano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Jednak., żeby grać Online z innymi graczami należy posiadać subskrybcję Xbox Live Gold. Ale to nie ważne, czy kupisz używaną, czy nową - będzie tak samo, bo na płycie nie zapisuje się, że ktoś na innym xboxie w to grał, a w pudełku od gry w X360 nie ma żadnych kodów jednorazowych. Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 ale co to ma do tematu ? przecież tak jest z każdą grą online na X360 od 10 lat... On się pyta o coś zupełnie innego Cytuj Link to post Share on other sites
robotox1 6 Napisano 24 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Wole się zapytać bo nie mam xboxa więc nie mam pojęcia jak to tam wygląda @-Tommy- ale kolega nie zna się zbytnio na xboxie, więc wolałem dopowiedzieć 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts