Xcmer 0 Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Witam, mam na oku fotel Diablo x-eye https://domator24.com/59-fotele-biurowe/86-wedlug-modelu/140-fotele-gamingowe-diablo-x-eye/164-fotel-gamingowy-diablo-x-eye-czarno-czerwony Czy wart jest ceny 777zł? Czy znacie lepsze fotele do 800 zł? Akracing i DxRacing to pewnie naciągane na kasę krzesła warte max 500zł, czy się mylę? Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Zacznijmy od tego, że nie ma czegoś takiego jak fotel dla graczy. Ten co podałeś to jest taki sam syf jak wszystkie dxracery, akracingi itd. Akracing i DxRacing to pewnie naciągane na kasę krzesła warte max 500zł, czy się mylę? wątpię żeby były warte tych 500zł Ja polecam krzesła firmy profim. Bardzo wygodne i co tu dużo gadać - stołek na kilka lat, a nie na kilka miesięcy. Modeli mają dużo, więc jest z czego wybierać Cytuj Link to post Share on other sites
Xcmer 0 Napisano 18 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Szukam fotela do 800zł a nie 8 tysięcy. Jakby mnie było stać na taki fotel za 4k to bym kupił. Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 jakie 8k? w ofercie jest kilka fajnych modeli do 1000zł, więc nie wiem jak ty szukasz jak z profima znajdujesz fotele po 8 tyś to zobacz ikea markus ew. idź do jakiegoś sklepu, przymierz różne fotele i kup ten co najbardziej będzie odpowiadał Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts