Skocz do zawartości

Słuchawki z mikrofonem do plus minus 200zł

Recommended Posts

Budżet: +/- 200zł

Czego potrzebujesz?: Słuchawki nauszne 

Przeznaczenie: Gry FPS, słuchanie muzyki itp

Źródło: Komputer stacjonarny, karta dźwiękowa zintegrowana
Oczekiwania: Wytrzymałość, Dobre pozycjonowanie, dobrze by było gdyby miały mikrofon

Inne: Szukam dobrych słuchawek do CS:GO i rust.  Przedtem miałem siberia v2, były bardzo wygodne, jednak pozycjonowanie miały do kitu :/. Kabel też pozostawiał wiele do życzenia...

Edytowane przez Zacny

Trzeba pamiętać ze w kwestii pozycjonowania w grach wiele do powiedzenia ma karta dźwiękowa i będę to przypominał do znudzenia.

Chcesz mieć naprawdę dobrze pozycjonowanie kup x-fi Titanium do tego takstary ts-671.

Ew z zamkniętych hd669

Chcesz z mikrofonem to hmc631 albo hiperx cloudy

PS. Poczytaj forum chociaż trochę leniuszku wszystko masz opisane już wyczerpująco na ten temat

No tooo, Spróbujemy inaczej, Karta dzwiękowa plus słuchawki żeby się wszystko w okolicach 200zł zamknęło, Pewnie każda karta jest lepsza od Integry, więc tak do 250 myślę że coś znajdziecie :)

Edit

Chyba że tak tania dzwiękówka nie zrobi różnicy :/

Edytowane przez Zacny

Ehh już sam nie wiem :/ 250 zł to max ile mogę wydać na słuchawki mikrofon kartę dźwiękową itp,Czy w takim przedziale cenowym jest sens kupować kartę dźwiękową? i czym różni się taki hd 681 od hd 669? (w pozycjonowaniu) Nie wiem jak wyjdzie lepiej, Tania karta dzwiękowa plus słuchawki czy same słuchawki z mikrofonem :/

Edytowane przez Zacny

Ehh już sam nie wiem :/ 250 zł to max ile mogę wydać na słuchawki mikrofon kartę dźwiękową itp,Czy w takim przedziale cenowym jest sens kupować kartę dźwiękową? i czym różni się taki hd 681 od hd 669? (w pozycjonowaniu) Nie wiem jak wyjdzie lepiej, Tania karta dzwiękowa plus słuchawki czy same słuchawki z mikrofonem :/

podałem wybór karty dźwiękowej z allegro + słuchawki. Zestaw mieszczący się w budżecie, dobrze nadający się do grania. Sam sobie tworzysz jakieś problemy.

ISK hp 580 są zdecydowanie lepsze od 681, a w dodatku tańsze ;)

Nie kupuj karty za 100 zł. Szkoda pieniędzy. Dozbieraj grosza i wydaj ciut więcej za jakiś czas. Przebolejesz póki jej nie będziesz mieć.

Coś lepszego tzn co lepszego polecasz? i czemu x-fi jest zły?

Kartę kupię na 100%, ale teraz jakie słuchawki kupić XD 669 ładnie wyglądają, znajomy właśnie je ma, są wygodne, ale nie wiem jak będzie z pozycjonowaniem, 681 podobno w nowszych modelach jest cos nie teges, a na reszcie się nie znam :/

Edit 

te hd668b całkiem fajnie w cs podobno wypadają :D

Edit 2

hd668b czy 669? Pomóżcie mi teraz wybrać XD 669 wyglądają na solidniejsze, ale 668b podobno lepiej stonowane, jak to wypada w grach?

Edytowane przez Zacny

Mam 668b od kilku miesięcy. Podłączone do zintegrowanej karty na H81 BTC od AsRocka.

Dla mnie są idealne, no może delikatnie za dużo basu mają ale nie narzekam na pozycjonowanie w grach, przy muzyce też jest ok. Jedyne do czego mogę się przyczepić to wygoda(korzystam z oryginalnych padów).

Też miałem dylemat między 669 a 668b, kilka godzin przeglądania forumowe działu i kupiłem 668b :)

Decyzja i tak należy do Ciebie.