Kasspero 992 Napisano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Witam. Mam pytanie. Jaki powerbank polecacie do 50zł? Może być z możliwością podłączenia tylko 1 urządzenia. Telefon jaki będzie współpracował z nim jeśli ma to znaczenie to A5 2016 2900mAh Cytuj Link to post Share on other sites
Damien_Crow 0 Napisano 21 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2016 Dołączę się do pytania, jaki powerbank wybrać? Również wystarczy jedno wyjście ale ważne jest, że musi mieć możliwość pracy na okrągło, chciałbym aby równocześnie się lądował i podawał dalej napięcie. Ma działać jako podtrzymanie baterii w rejestratorze w samochodzie. Cytuj Link to post Share on other sites
xIGORx99 0 Napisano 23 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Ja polecam wszelkie powerbanki xiaomi, sam mam 10 000 mAh, kolega 5 000 mAh i spisują się wyśmienicie. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts