gitgosc 31 Napisano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Witam.Zwracam się do was forumowiczów z prośbą o pomoc. Poszukuje telefonu, jak w temacie, dla dziewczyny. Miała do dziś Lumię 535 i wyklinała ją wniebogłosy. Cudem udało się ją sprzedać, więc planuje nowy zakup. Tak więc wszelkie Lumie i inne twory z Wandowsem z góry odpadają mój budżet : 400zł z hakiem 50zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : przez Internet nówka czy używka : nowy, w ostateczności używany preferowany rozmiar wyświetlacza : od 4,5'' w zwyż, do 5,5'' preferowany system mobilny : wyłącznie Android do czego będę używać urządzenia : aplikacje, trochę gier, rozmowy, sms'y i DUŻO ZDJĘĆ moje najważniejsze wymagania : dobry aparat, min 1GB RAM, bateria min. 1 dzień Nie mam bladego pojęcia co w tym budżecie wybrać, żeby było w miarę wydajne i przyjemne w użytkowaniu. Moja luba znalazła Sony Xperie Z za 400zł na alledrogo, lecz telefon jest importowany z Chin a to mi wygląda na telefon po renowacji, który jest po prostu ulepem starych i nowych części.Telefon powinien być nowy, w ostateczności możemy rozważyć używkę, jeśli żywcem nie będzie nic godnego uwagi, co by się nadawało do wymagań podanych powyżej (jestem zwolennikiem używek ale moja dziewczyna nie).Liczę na waszą pomoc spece Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Z używek LG G2, G2 Mini, Z1C Z nowych Moto E2, Moto G2, ew. taki chiński wytwór Cytuj Link to post Share on other sites
gitgosc 31 Napisano 15 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Ten chiński twór jak go nazwałeś emanuuje do mnie pozytywną energią Sam mam chinczyka Xiaomi Remi Note 2 i za 700zł nie chciałbym chyba nic innego. Mówisz, że z tym Cubotem nie będzie większych problemów? 4 rdzenie po 1,3GHz trochę zawodnie wygladają na papierze. Sam mam 8 rdzeni po 2,2GHZ i czasami mogłoby być lepiej, ale dziewczyna nie katuje telefonu tak jak ja Porównując Twoje 2 propozycje Moto G2 i Cubot Note S (E2 odpada), na który byś stawiał? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 15 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2016 Zaryzykowałbym i kupiłbym tego Cubot, z racji, że ma 16 GB pamięci i 2 GB RAM, co jest rzadko spotykane w tym segmencie. A jak się nie spodoba to można zwrócić po 14 dniach, jeśli kupisz przez Internet. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts