NightDawn 5 Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Witam, Mam problem z ubogim GUI Orange Liveboxa. Nie mogę w nim się doszukać filtracji MAC po kablu, jedynie co znalazłem to filtracja po MAC WiFi. Potrzebuję zablokować właśnie jednego użytkownika i tak sobie myślę w jaki sposób to zrobić. Proszę o pomoc.PS. Myślałem nawet o firewallu ale nie mam skonfigurowanego dla wszystkich urządzeń stałego IP i może zrobić się burdel Cytuj Link to post Share on other sites
Nikopor 6 Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 A odłączenie kabelka nie wchodzi w grę? Cytuj Link to post Share on other sites
NightDawn 5 Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2016 No właśnie nie... Potrzebuję rozwiązania software. Masz jakiś pomysł? Najlepiej żeby to było na zasadzie dozwolonych urządzeń a nie niedozwolonych bo osoba może kombinować i zmieniać mac w routerze. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts