savage995 0 Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 (edytowane) Zastosowanie kompstera praca grafika rastrowa w Adobe Photoshop, wypalanie płyt, przeglądanie internetu. Maksymalna kwota : 2200 zł Kiedy zamierzam kupić komputer? : W przeciągu miesiąca Których części potrzebuję : Tylko jednostki centralnej Czy będę podkręcać sprzęt? : Nie Rozdzielczość mojego monitora i model :Samsung s27d590c zakrzywiony Specjalne wymagania : Bez systemu ( wgrany będzie server 2008), 3 napędy do nagrywania tylko nie firmy Liteon, nie chcę dysku SSD, częsci mogą być starszych generacji nie przeszkadza mi to, grafika pokroju gtx 580. Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) :brak Edytowane 14 Sierpnia 2016 przez savage995 Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 @@kkokk, Pentium wraz GTX 750TI i 4GB RAM do PS'a, o absurdalnej obudowie i zasilaczu nie wspomnę. nie chcę dysku SSD, częsci mogą być starszych generacji nie przeszkadza mi to, grafika pokroju gtx 580 Ty tak poważnie ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts