hOsti 1 Napisano 10 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2011 Jakie sa w tej chwili najtansze monitory 21,5-22 ? Chodzi mi o kupienie jak najtaniej ;> , oczywiscie nie musi byc to nowka. Cytuj Link to post Share on other sites
Przem4S 4 Napisano 11 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2011 http://www.esc.pl/product_info.php?cPat ... s_id=33745 Jak najbardziej polecam, wczoraj mi przyszła paczka (kupione w esc.pl). Za tą kwotę monitor jest wysokiej jakości, kilka trybów wyświetlania które można w dowolnym momencie zmienić (dla grafika, dla wyświetlania tekstu itp). Także jak najbardziej polecam. Cytuj Link to post Share on other sites
zrazik 2 Napisano 22 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Witam Podepnę się pod temat, poszukuję monitorka 19' + za jakieś 300-350zł obecny lg m197ws (?) czy coś takiego niestety ma tragiczne nierównomierne podświetlenie, a czarny w nocy jest niebieski więc potrzebowałbym coś nieco lepszego do pracy i zabawy, w oko wpadły mi samsungi serii 932.. 933 ew coś większego 2032... 2133... etc Ew jak ktoś ma to może powiedzieć coś o tych seriach - czy się opłaca? ew róznice między serią z 32 a 33 w nazwie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts