Zollo 1 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Witam. Chcialbym sobie zakupic nowego smartfona. Bylem wczesniej posiadaczem Samsunga S4 i chcialbym sprobowac cos z innych marek (denerwuje mnie nakladka samsunga podobno w nowszych modelach jest lepiej ale troche w to watpie). Prosilbym o polecenie mi jakiegos dobrego telefonu z androidem do okolo 1500 zl. Moje wymagania i zastosowania: -Dobry Aparat (byle byl lepszy niz w s4 ) - wyswietlacz Full HD ( Amoledem nie pogardze ) -fajna nakladka systemowa - dobra wydajnosc - Telefon musi miec obowiazkowo GPS, LTE - Telefon musi miec tez dobra baterie to znaczy zeby wytrzymala pol dnia na nawigacji z wlaczonym GPS i Lte - telefon bedzie uzytkowany do zdj, yt, fb, spotify, i czasami do jakis fajnych gierek - mozliwosc rozbudowy o karte SD Dodam jeszcze ze mi sie podoba HTC M9 i spelnial by prawie wszystkeimoje wymagania procz aparatu. Jesli uwazacie ze cos jest warte uwagi w tej cenie a nie spelnia do konca moich wymagan to podawac propozycje Dziekuje za wszelaka pomoc ;D Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Galaxy S6, LG G4, Huawei P9, Lenovo Moto X style. To najlepsze urządzenia w okolicach tej ceny. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 denerwuje mnie nakladka samsunga podobno w nowszych modelach jest lepiej ale troche w to watpie Jest zdecydowanie lepiej. Jak chcesz coś świeżego i zupełnie innego to wybierz Huawei/Honor i nakładkę EMUI albo po prostu czysty system, np w/w Moto albo Nexus 5X Dodam jeszcze ze mi sie podoba HTC M9 i spelnial by prawie wszystkeimoje wymagania procz aparatu dobra wydajnosc Tego też nie spełnia. Procesor się przegrzewa. A jak zamierasz mieć włączoną nawigację przez co najmniej pół dnia to telefon będzie gorący jak piekarnik. Cytuj Link to post Share on other sites
Zollo 1 Napisano 10 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 A jak zamierasz mieć włączoną nawigację przez co najmniej pół dnia to telefon będzie gorący jak piekarnik. Masz racje ale jakie jest twoje osobiste odczucie na temat M9 i co jest lepsze P8 czy P9 lite ? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 ale jakie jest twoje osobiste odczucie na temat M9 Nie warto, są lepsze. co jest lepsze P8 czy P9 lite Piszę to po raz n-ty Co przemawia za P8: szybszy procesor więcej RAM lepsza jakość zdjęć nocą lepsze wykonanie (metal, aluminium), P9 Lite - plastik (dobrej jakości) Co przemawia za P9 Lite: - genialny czytnik linii papilarnych - lepsza bateria Aparaty są podobne, raz wychodzi lepiej w tym modelu, raz w tym, ale zdjęcia nocne lepsze w P8. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
leviathon 2 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Możesz rozważyć jeszcze myphone X pro, bo wygląda na dobry model. Myślę, że pasuje do twoich wymagań. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 A Ty tak na serio z tym myphone? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts