fenrek 0 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Cześc. Nie wiedzialem w sumie w jakim dziale napisać bo nie ma działu dla smartwatchy ale mam nadzieję,ze piszę dobrze Mianowicie zastanawiam się nad dwoma opcjami zegarkowymi. Pierwsza to sportowy HugoBoss: http://www.zegarmistrz.com/Zegarek_Hugo_Boss_1513106_Orange_Sao_Paulo-9036.html Druga to taki smartwatch http://www.ceneo.pl/41209984 Od razu mówię,ze zegarek nie jest dla mnie ale na prezent dla osoby o dość grubym nadgarstku. Ktory lepszy? Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Powiem tak. Ja osobiście fanem smartwatchow nie jestem. Ceny jakiś sensowniejszych są dosyć wysokie a za kilka lat to już będą zabytki. Kolejna sprawa to slave baterie. W niektórych codzienne ładowanie jest uciążliwe. Kupisz porządny zegarek to będzie służył przez dluugie lata. Polecam z szafirowym szkłem. Wiadomo kwestia gustu albo czy kogoś stać, ale na pewno normalny dłużej posłuży. Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Kup sobie porządny zegarek, który wytrzyma Ci kilka lat, np ja mam już 7 lat Casio i ani razu bateria nie była wymieniana. No chyba, że chcesz mieć fajny gadżet i stać Cię na wymianę za kilka lat. Link to post Share on other sites
zoltan2 253 Napisano 10 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2016 Przecież smartwatche to nie tylko gadżet ale galanteria, ktora jest zwyczajnie praktyczna. Jedyne z czym się zgodzę to aby patrzeć na szafirowe szkło. Więc dobrze wykonany smartwatch z dobrą bateria. Ten pierwszy jest zwyczajnie brzydki. Więc chociażby z tego względu bym go odrzucił. Ja się dla siebie ostatnio zastanawiałem nad garminem 235, dobre wykonanie, ładny design i pulsometr. W nim tylko brak szafirowego szkła. Link to post Share on other sites
qvazi 15 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Mam podobne zdanie do kolegi wyżej. Czas życzia smartwatch jest zbyt krótki, aby inwestować w niego jakieś większe pieniądze. Postęp technologiczny jest zbyt szyki i pewnie za dwa lata będzie to już stary model, z przestarzałym androidem. Co innego tradycyjne zegarki typu Tissot czy Certina. Te będą dobre i modne nawet za 5 czy 10 lat. Tak samo jak nadal modne są zegarki z początku lat 90 czy bieżącego wieku. Hugo Boss to marka modowa. Nie jest to zarzut, ale czy nie zastanawiałeś się nad tego typu zegarkami: http://www.zegarmistrz.com/Zegarek_Hugo_Boss_1512982_Orange_Dubai-8965.html Link to post Share on other sites
Adille 69 Napisano 11 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2016 Smartwatch to takie wow i moze fajnie go miec nawet ze wzgledu przetestowania. Moze akurat okaze sie strzalem w 10 Nie warto patrzec przez pryzmat 100 lat do przodu (5-7 jak wyzej wymieniono). Jak by tak kazdy podchodzil to nic by nie kupowal... Po co nam auto skoro moze kiedys bedzie super metro pod naszym domem i swietnym polaczeniem bla bla. Smartwatche wyjda z mody zwykly zegarek nie, skoro chcesz kupic oryginalny prezent bierz smartwatch, jak sie znudzi bedzie pomysl na prezent za 2-3 (czyt. 'zwykly' zegarek) Link to post Share on other sites
Nowaj 61941 Napisano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2016 Troll. Link to post Share on other sites
Recommended Posts