Damian_88 0 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 mój budżet : 1000zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : Internet lub Sklep nówka czy używka : Wolę nówkę ale używką nie pogardzę. preferowany rozmiar wyświetlacza : od 5'' do 5,5'' Full HD preferowany system mobilny : Android do czego będę używać urządzenia : Rozmowy telefonioczne, muzyka (słuchawki), zdjęcia i sprawdziłbym Pokemony ale ogólnie od gier mam PS4 moje najważniejsze wymagania : Dobra bateria, wyświetlacz Full HD, solidne wykonanie i bezawaryjność. Myślałem nad Sony Xperia M5 lub Samsung Galaxy A5 (2016) ale może Wy mi coś doradzicie? Gdzie kupujecie używany sprzęt? nie mam doświadcznia w tym temacie. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Zastanów się nad Honorem 7 Lenovo moto x play, Huawei P9 lite i Honor 7 lite też są godne uwagi Cytuj Link to post Share on other sites
Damian_88 0 Napisano 9 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 (edytowane) Honor 7 trochę przydrogi. Co to jest za wyświetlacz w wersji lite? Bo na szkło to nie wygląda. Moto X Play: szczerze mówiąc długo się nad nim zastanawiałem ale jakoś nie mogę się do niego przekonać. Huawei P9 lite: specyfikacja jak najbardziej ok. Myślicie że będzie lepszym wyborem od Sony Xperia M5 (bateriia mnie martwi) lub Samsung galaxy A5 (2016)? (zależy mi na dobrej baterii, solidnym wykonaniu, bezawaryjności a także niezłym aparacie) Są jeszcze jakieś Tel. godne uwagi? Edytowane 9 Sierpnia 2016 przez Damian_88 Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie dawid0032 746 Napisano 9 Sierpnia 2016 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Pisałeś że mogą być używane a w tej cenie honora dostaniesz. Nie czytałem jakie ma szkło wersja lite, ale pewnie w sieci będzie gdzieś informacja. Warto poszukać. I tak dobrze nakleic szkło hartowane na ekran niezależnie od tego czy jest gorilla glass czy nie. To dobre zabezpieczenie. Moto X play to bardzo dobre urządzenie. Czysty android robi robote , bardzo pojemna bateria, dobry eparat i ekran full hd. Sony m5 z tego co mi wiadomo ma problemy z płynnością. Raczej bym go unikał. P9 lite to praktycznie to samo co Honor 7 lite tyle ze honor jest wykonany z lepszych materiałów. A5 2016 jak najbardziej godny polecenia smartfon. Co do bezawaryjności to zepsuć się może każdy telefon niezależnie od firmy i ceny. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 9 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2016 Ostatnio korzystałem przez kilka dni z A5 2016 i muszę przyznać, że Samsungowi udał się telefon. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts