Skocz do zawartości

Zamiennik FK1 - do 250 zł

Recommended Posts

§  Budżet: 250 zł

§  Jakiej myszki obecnie używasz: Tymczasowo Logitech G400

§  Jaką masz obecnie podkładkę: X7-500mp na spodzie, na górze Roccat Taito King Size

§  Z jakich wartości DPI korzystasz: 400

§  Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: ~50cm

§  W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): CS:GO, BF3, BF4, COD:MW3

§  Ile przycisków używasz w myszce: LMB, RMB, scroll + 1 przycisk pod kciukiem

§  Chwyt: palm, czasami claw

§  Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1): 1+3+1

§  Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka: Około 13 cm

§  Dlaczego chcesz zmienić mysz: Miałem Zowie FK1 w której niestety popsuł się scroll i dostałem możliwość wymiany na inną mysz do 252 zł w procpu albo zwrot pieniędzy, w procpu nie ma niczego ciekawego a jak są to niedostępne więc skorzystam pewnie ze zwrotu.

§  Uwagi (wygląd, liczba przycisków, waga, materiał myszy): Kształt zowie fk1, bardzo spodobała mi się dm1 pro s - wiecie może jak jest z serwisem dreammachines? No i dobry scroll.

Edytowane przez razoreg321

Zamówiona, dzięki :)

Możesz spokojnie brać DM1 S.

Miałeś może okazje testować DM1 S? Korzystam z niej od wczoraj, na początku miałem problem z przypadkowym wciskaniem PPM (podejrzewam że to przez to że przez dłuższy czas korzystałem z trochę większej g400) ale teraz mam wrażenie, że przyciski LPM i PPM chodzą jakby z opóźnieniem (nie softwareowo, po prostu mechanicznie mam wrażenie jakby tak po prostu no.. ciężko chodziły. Z tego co czytałem to DM1 Pro miała podobny problem, przyzwyczaiłeś się do tego czy po prostu problem po czasie znikł?

Szczerze to trochę mnie to irytuje. Jedyny sposób to zwrot, tak? : / Szkoda byłoby zwracać bo sensor działa fajnie, tylko te przyciski. Jeżeli nie DM1 Pro S to co innego? Jeżeli zdjąłem folie ochronną ze ślizgaczy zaś na nich są mikro ryski to przyjmą bez problemu?

Jednak wolałbym zostawić ją, znowu bawić się w wysyłki, czekanie za zwrotem pieniędzy, za dużo zabawy. Jest szansa się do tego przyzwyczaić?

Dobra, jednak decyduję się na zwrot. Co zamiast tego DM1? Wolałbym coś od Zowie, bo sprawdzona. Miałem tą FK1 z białym scrollem i była idealna. Może EC2? Zwykłą czy tą od Benq?

Edytowane przez razoreg321
  • 2 tygodnie później...