kasior 0 Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Witam serdecznie, proszę was o pomoc. Otóż planuję w ciągu najbliższych dwóch tygodni wymienić komputer. Aktualny jest już bardzo przestarzały i wymagana jest zmiana. Kwota jaką chciałbym przeznaczyć to +/- dwa i pół tysiąca złotych. Komputer głównie będzie służył do grania i tworzenia wizualizacji w Archicadzie (grafika na lapku lubi się przy tym solidnie spocić i trwa to mnóstwo czasu). Znalazłem ofertę, która mnie zainteresowała: https://www.morele.net/komputer-dla-graczy-sky-g2600-edycja-limitowana-774588/ . Moje pytania: - czy za takie pieniądze udałoby mi się poskładać coś lepszego - które podzespoły to słaba strona tego zestawu - co warto było by wymienić Cytuj Link to post Share on other sites
lewiis 2492 Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Zastosowanie komputera : Maksymalna kwota : Kiedy zamierzam kupić komputer? : Których części potrzebuję : Czy będę podkręcać sprzęt? : Rozdzielczość mojego monitora i model : Specjalne wymagania : Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : Własna propozycja zestawu : Inne : Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Komputer głównie będzie służył do grania i tworzenia wizualizacji w Archicadzie Bardziej pod gierki czy ArchiCAD'a ? Masz już jakiś monitor ? - jeśli nie podaj na niego budżet. Bierzesz pod uwagę używane podzespoły ? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts