Colin2000 56 Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Witam Może zacznę od opisania mojego sprzętu dokładnie 1.Konfiguracja komputera: -I5 6600K 4,6Ghz chłodzony Corsair H105 -Z170 MSI Gaming Pro -2x8 GB DDR4 Corsair 3000mhz cl15 -MX200 240gb na system i sterowniki -WD BLUE 1TB na gry -Corsair AX 760i Karta Wi-fi,a według mnie bardziej wina ze strony systemu. 2.System operacyjny: Windows 10 64 bit 3.Zmiany wprowadzone w systemie i sprzęcie przed wystąpieniem kłopotów:Nic nie było ruszane od tygodnia przed wystąpieniem problemu. 4.Używany program antywirusowy: Norton.... nie pamietam całej nazwy (dołączany ze sterownikami od płyty. 5.Wykonane czynności w celu naprawy problemu: Odinstalowanie sterowników, zainstalowanie nowym od innej karty,zaprzestanie działania tej nowej,instalacja sterowników od starej,komputer znów widzi starą kartę ale piszę Brakt Internetu zabezpieczone. 6.Informacje dodatkowe: Stara karta działała długo bez żadnych problemów aż do przedwczoraj,rozłączała się,podłączyłem ją z przodu obudowy,działało chwilę Ok, a później komputer jej nie widział (W biosie w zakładce Board Explorer byłą czytana!).Miałem drugą starą kartę Wi-Fi więć podłączyłem myśląc ze zwyczajnie stara padła,raz działała raz nie,a dziś znów komputer jej nie czyta (tej drugiej).Przed chwilą zainstalowałem sterowniki od tej pierwszej, ku mojemu zdziwieniu komputer ją widzi ale nie widzi mojego Wi-Fi. O co w tym wszystkim chodzi?? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts