tusieq 1 Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Siema, mam wkrótce urodziny i chciałem dokończyć tworzenie swojego gaming setup'u. Wybrałem sobie kilka monitorów i nadal nie wiem, który wybrać... Mam nadzieje, ze jest tutaj jakis ekspert, ktory sie na tym zna Monitor ma byc kompromisem miedzy ogladaniem filmow a graniem. 1. iiyama GE2488HS 2.Benq GW2270 3.AOC i2369Vm 4.iiyama x2483hsu-b2 Cytuj Link to post Share on other sites
Ten_Wredny 2047 Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Bierz coś na IPS, byleby miało FlickerFree. Rozmiar raczej 24". Cytuj Link to post Share on other sites
tusieq 1 Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Bierz coś na IPS, byleby miało FlickerFree. Rozmiar raczej 24". A jakis z wyzej wymionych bylby czy mozesz polecic cos od siebie? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts