tusieq 1 Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Witam, mam niezadługo urodziny i chcialbym sobie sprawic nowa klawiaturke. Mam teraz CM Storm Quickfire XT, ale boli mnie to że nie ma podświetlenia. Myślę nad Gigabyte Force K85, ma RGB, podniesiony układ, duża wytrzymałość klawiszy... A wy co myślicie? Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Dołóż do CMStorm Qucikfire Ultimate/TK. Chyba jesteś zadowolony ze swojej obecnej klawiatury (nie patrząc na podświetlenie), więc szukaj mechaników ze stajni cm. Cytuj Link to post Share on other sites
tusieq 1 Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Dołóż do CMStorm Qucikfire Ultimate/TK. Chyba jesteś zadowolony ze swojej obecnej klawiatury (nie patrząc na podświetlenie), więc szukaj mechaników ze stajni cm. Klawiatura spoko do grania w osu albo cokolwiek innego, ale boli ten brak podswietlenia... Myszka sie swieci, obudowa sie swieci tylko ten duzy fragment biruka sie wlasnie nie swieci... Do TK musialbym zbierac jeszcze 200zl a do tego gigabyte'a zaledwie 60. Cytuj Link to post Share on other sites
Qdyn ek 65 Napisano 4 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Kup mu choinkę na biurko, albo paski led na usb, będzie szczęśliwy Cytuj Link to post Share on other sites
tusieq 1 Napisano 4 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2016 Kup mu choinkę na biurko, albo paski led na usb, będzie szczęśliwy Wlasnie chodzi o to zebym byl szczesliwy xD Cytuj Link to post Share on other sites
bozydar.ciemiaczko 28 Napisano 5 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2016 Klawiatura spoko do grania w osu albo cokolwiek innego, ale boli ten brak podswietlenia... Myszka sie swieci, obudowa sie swieci tylko ten duzy fragment biruka sie wlasnie nie swieci... Do TK musialbym zbierac jeszcze 200zl a do tego gigabyte'a zaledwie 60. Ja bym przebolał te 140 zeta. Jednorazowo zaboli, ale TK to naprawdę solidna klawa. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts