TheSpeed 2105 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Jutro od rana biorę go na warsztat.A możesz tak orientacyjnie powiedzieć kiedy będzie finał całej akcji? Bo prawdę mówiąc stęskniłem się już za moim Potworczasławem Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 A możesz tak orientacyjnie powiedzieć kiedy będzie finał całej akcji? Bo prawdę mówiąc stęskniłem się już za moim Potworczasławem przyznaj się lepiej że nie możesz się doczekać core i7 a nie wciskasz kit Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 przyznaj się lepiej że nie możesz się doczekać core i7 a nie wciskasz kit Też Siedzenie na Celeronie 1.8GHz, 512MB Ramu i Intel GMA 950 spowalnia myślenie Pozdrawiam Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 przyznaj się lepiej że nie możesz się doczekać core i7 a nie wciskasz kit Też Siedzenie na Celeronie 1.8GHz, 512MB Ramu i Intel GMA 950 spowalnia myślenie Pozdrawiam hehe ja od 5 lat siedzę w celeronie Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 Siedzenie na Celeronie 1.8GHz, 512MB Ramu i Intel GMA 950 spowalnia myślenie A ja siedziałem cztery tygodnie na Pentium II 333MHz@500MHz, 128MB RAM-u i Rivie TNT2 Link to post Share on other sites
torture 107 Napisano 21 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2009 A ja w poniedziałki 3 lata temu siedziałem po 12 godzin na wykładach. Nieważne, kto gdzie/na czym siedział Ważne to, co się dzieje ze sprzęt. Mam nadzieję, że Tomek jutro nam rzuci jakąś plotką Link to post Share on other sites
multijumper 1 Napisano 22 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Też Siedzenie na Celeronie 1.8GHz, 512MB Ramu i Intel GMA 950 spowalnia myślenie A ja siedziałem cztery tygodnie na Pentium II 333MHz@500MHz, 128MB RAM-u i Rivie TNT2To dość względne odczucia kiedy ja siedziałem na P4 3.2Ghz to miałem wrażenie że jest mułowaty i dopiero wykręcenie go na 4.2Ghz pozwoliło mi na jako taką prace Mam nadzieję, że Tomek jutro nam rzuci jakąś plotkąMyśle że wszyscy czekają na pierwsze newsy od kolegi Tomka i oby poszło szybko i sprawnie. Link to post Share on other sites
Tomek Stiller 0 Napisano 22 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2009 Jutro od rana biorę go na warsztat.A możesz tak orientacyjnie powiedzieć kiedy będzie finał całej akcji? Bo prawdę mówiąc stęskniłem się już za moim Potworczasławem Pozdrawiam Jeśli nie będzie żadnych nie przewidzianych problemów, to będziesz miał komputer w domu w piątek. Mam nadzieję, że wszystko pójdzie zgodnie z planem. Link to post Share on other sites
grzesiekmos 1 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ciekawe jak duży będzie wzrost wydajności w porównaniu do starej platformy :> Link to post Share on other sites
decigner12 0 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Na pewno niewielki. Czego spodziewałeś się po chinach? Nie mam po co gratulować serwis zszedł na psy i tyle. Najwyraźniej ciężko wykorzystać tylko własne fundusze. Teraz ten kunkurs stał się wielką rywalizacją przepraszam Panie Andrzeju, ale ja nie jestem bogaty i nie jestem w stanie zgromadzić tyle punktów. Nie mogę także kupować całej masy sprzętu, a pan jest redaktorem i ma dostęp do topowych elementów itd. Poza tym widzę, że redakcję mało obchodził mój rzut okiem na thermalrighta i został usunięty, a punkty odebrane, no ale cóż czy w ogóle obchodzi was czyjś wysiłek, bo ja tego nie wiem. Ja jestem przeciętnym człowiekiem, któremu nigdy nie udaje odłożyć pewnej sumki do skarbonki. Teraz planowałem zakup GTS'a 250, ale jak zwykle nic z tego nie będzie. Powód: brak funduszy. Coś jeszcze się działo kilka miesięcy temu. Nie było auto-reklamy i było uczciwe głosowanie, oraz wyniki wszystkich kandydatów. Najwyraźniej czas wrocić do PCAreny, tam było najlepiej nie było sponsorowanych konkursów, na które każdy rzucał się jak na mięso i każdy sobie pomagał. Kończę z wami myślałem, że ten serwis jest ok, ale najwyraźniej tak nie jest. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 yyyyy... No właśnie, co to było :) Komuś się nie podoba, że to nie on wygrał, tylko ktoś, kto ma 16 mini-recenzji na koncie, 323punkty i zrobił nowy styl na forum... :> Po prostu brak mi słów na takie zachowanie A co do znikających mini-recenzji, to temat na forum już powstał - viewtopic.php?f=3&t=1987 Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ekhm ja się trochę dziwię dlaczego moje newsy nie są przyjmowane... napisałem 4 które czekają od soboty... i nie są gorsze w stylu i dostarczeniu informacji od tych pisanych przez zaawansowanych ;/ mogli byście chociaż łaskawie dać ten 1 pkt i napisać żebym dał sobie spokój z newsami... pzdr ;/ Link to post Share on other sites
decigner12 0 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cala przyjemność po stronie z neo kidem. I co jak się gra jakie to uczucie wyżebrać? Najpierw zbierz sam na taki sprzęt. Mieszkam w fajnym kraju nie ma co ukrywać oszustwa, kradzieże i można tak wymieniać w kółko. Najbardziej to podoba mi się anglia. A właściwie po co z wami gadać. Wiem, że jesteś no-lifem, tylko przed kompem siedzisz. A czemu nie mogę zrobić rozrubę i tam mi nie zależy. A co byś zrobił, gdyby przybył kurier, a za kurierem stoi złodziej z kałachem i mówi, że masz mu dać tego kompa albo zginiesz. Gdyby cię trafił to po tobie miałbyś sekundy życia. Taka prawda. Intel to gó**o nic tego nie zmieni. Najpier niech zaniży ceny. Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 przesadzasz... Link to post Share on other sites
decigner12 0 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 I co z tego? Inni zawsze mają lepiej. A ja muszę latami zbierać i co nadal mam szrota, nawet crysis nie chodzi komfortowo. To się nazywa uczciwość bo fajny użytkownik ma masę sprzętu itd. jest lepszy z polskiego to my na niego zagłosujemy myślisz, że nie wiem jak jest naprawdę? Wiem, ale może jednak czas pobawić się rootem. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 @decigner12 jak masz tak głupio pie****** (przepraszam) to lepiej idź do swojego kota kampić w oknie na listonosza z tym AWM'em wybór jest bardzo dobry, TheSpeed udziela się na forum, pisze newsy i recki i styl również zawdzięczamy jemu poza tym zmiana E4500 na core i7 to na pewno będzie spory wzrost wydajności, więc nie rozumiem dlaczego piszesz, że będzie niewielki redakcję obchodzi czyjś wysiłek, bo inaczej nie było by w ogóle czegoś takiego jak punkty co do aktywności to jest bardzo dużo osób, które bardziej za zasługi dla serwisu zasługują na upgrade kompa po Twoim poście widzę, że zazdrość Cię zżera, masz sprzęt całkiem nienajgorszy, więc nie rozumiem dlaczego masz taki żal o wybór, zobacz sobie mojego kompa, tu jest na co narzekać, u Ciebie cośkolwiek jeszcze pójdzie ja też na kasie nie śpię, bo gdyby tak było to już dawno bym zmienił bebechy w blaszaku; owszem, osobom, które nie mają dobrego sprzętu ciężko coś napisać, ale mICh@eL pisał, poza tym nie wiem dokładnie na jakich zasadach, ale redakcja wypożycza do testów sprzęt, akurat na napisanie mini-recki albo Kolega Junior - ma kompa jednego z gorszych jakie widziałem, ale ma kilka newsów na swoim koncie i 700+ postów, to świadczy, że jest aktywny i ma wkład w rozwój serwisu moja rada: może walnij se "setkę", połóż się spać i jak odpoczniesz to dopiero coś napisz sorka za offtop i pozdrawiam Link to post Share on other sites
darkmonk 3 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Idź gnojku do pracy , to będziesz miał wymarzony komputer. Pieprzysz trzy po trzy. Klapsa w dupsko chcesz ? Masz 14 lat i płaczesz że latami zbierasz na kompa Coś ty od kołyski chował kasę za materac ? Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 hehe ten klaps w pupala by się koledze przydał xD Link to post Share on other sites
decigner12 0 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Nie idoto odkąd dostałem pierwszego kompa w 2004 roku. patrzcie znawca się znalazł znasz mnie? Nie. kto tu jest gnojem. Awatar gó**o znaczy, ale gdybyś dostał z kolby to by bolało. Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 I po co ta cała głupia spinka ? The Speed, wygrał w konkursie i nie ma co tego podważać, należało mu się to, TS w przeciwieństwie do niektórych, bierze czynny udział w rozwoju benchmark.pl. No ale cóż zawsze znajdą się osoby którym coś nie pasi... i muszą swoje żale wylewać na forum. Wracaj już do tej swojej PCAreny skoro taka ono super Link to post Share on other sites
darkmonk 3 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Ała Ała 14 latek mnie bije ;(((( W twoim wieku nie miałem kompa ani internetu. Rodzice popełnili błąd kupując ci komputer. Powinni zapisać cię na lekcję dobrego wychowania i korepetycje z J. polskiego. Link to post Share on other sites
decigner12 0 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Powiem ci tylko dwa słowa. Wal się! Zazdrość mnie nie zżera. Walę na te zasługi. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 to jak walisz na te zasługi to wypad z tego forum bo nie potrzebujemy, żeby ktoś tu takie głupoty pisał i groził i poniżał w bezczelny sposób lepiej może idź właśnie na PCArena swoje żale wylewać i pierdoły pisać Link to post Share on other sites
darkmonk 3 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Powiem ci tylko dwa słowa. Wal się! Zazdrość mnie nie zżera. Walę na te zasługi. A ponad wszystko wal...nij się w główkę człowieku pierwotny. Link to post Share on other sites
Damian Szymański 16 Napisano 23 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Dobra, ja proponuję skończyć tą "dyskusję" jeśli to tak można nazwać. Gościa trzeba olać, i ignorować, bo jak widać im bardziej się będziemy w w "dyskusje" zagłębiać to konflikt będzie się powiększał więc ja radzę całkowicie gościa zignorować, niech sobie pisze co chce, my róbmy swoje, może mu się niedługo znudzi i pójdzie tam skąd przylazł. Link to post Share on other sites
Recommended Posts