VMAX OC 5 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Możecie głosować na mnie^^ Link to post Share on other sites
Kosin11 0 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam wszystkich użydkowników benchmark.pl Chciałbym zgłosić mój komputer do akcji! Oto dane CPU: Intel Pentium D 820 @ 2,95GHz GPU: Zintegrowana Intel 82945G Family Mobo: AsRock 775i945GZ HDD: Maxtor 160GB Diamond RAM: 2GB Kingston 533MHz Obudowa i zasilacz firmy Mustang (400w) Wiek: 2,5 roku Miejsce zakupu: Allegro i pobliski sklep komputerowy Do czego używam zestawu: Lubie sobie pograć, przeglądać internet, oglądać filmy HD itp. Głosujcie na mnie Kosin11 Link to post Share on other sites
Froscik666 0 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Witam rowniez, tym samym zglaszajac moj komputer do piatej edycji "Ulepszamy sprzet benchmarkowcow" ;], Specyfikacja na moim profilu - http://www.benchmark.pl/uzytkownik/Froscik666-7365.html Zakurzator v880 CPU: AMD Sempron 2500+ 1,75 GHz Wiatrak Freezone QC-80 CU karta graficzna: ATI Radeon HD3000 3650 512MB ASUS AH3650 Silent HDMI dyski twarde: Seagate Barracuda 7200.7 160 GB płyta główna: chipset VIA K8T800 Asus A7v880 pamięć RAM: DDR 400 1 GB Potrzebuje lepszego kompa, zeby odpalac na nim programy do miksowania i nagrywania muzyki - niestety moja obecna konfiguracja slabo wytrzymuje oprogramowanie typu cubase etc. A pozatym- fajnie byloby pograc nareszcie w jakas nowa gre;] Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Trochę się bałagan w temacie zrobił, następnym razem trzeba założyć dwa tematy: jeden na kandydatury, drugi na rozmowy I nie zapominajcie o oddawaniu głosów na mnie: viewtopic.php?f=2&p=28264#p28264 Dzięki mnie mamy na forum takie piękne emotikonki Pozdrawiam Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 walne głową o ścianę przez wasze posty ... xD ludzie zakładają konta po 1poście i liczą na to, że wygrają sprzęt xD. Pomoc dla powodzian edycja I Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 ludzie zakładają konta po 1poście i liczą na to, że wygrają sprzęt xD.Runio w poprzedniej edycji tak zrobił i wygrał. Link to post Share on other sites
TheSpeed 2105 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Runio w poprzedniej edycji tak zrobił i wygrał.Ale w tej edycji jest powiedziane że trzeba być aktywnym użytkownikiem :-> Link to post Share on other sites
Private_92 1 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Jeśli jest ktoś tak miły proszę głosować na mnie .. chciałbym mieć wreszcie super maszynę ;D Link to post Share on other sites
lukaszp 0 Napisano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 He he he, No to teraz forum będzie przeżywać oblężenie, recenzje, porady itp Link to post Share on other sites
Honorovy 0 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Grunt to stary wrak, taki jak mój !! Link to post Share on other sites
Jaszczur227 0 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 heh ale dużo się nowych i aktywnych użytkowników nagle pojawiło xd to i ja zgłaszam swoją kandydaturę w sumie sprzęt mam pod amd i wolał bym aby to AMD sponsorowało 5 edycje bo intel wszędzie się już pcha xD przydała by się wymiana grafiki która już nie wyrabia na 21 calowym monitorze i do bani jest z płynnością w grach oraz procesora, mój komp znajdziecie tutaj: http://www.benchmark.pl/uzytkownik/Jasz ... 25868.html w sumie to wygrana osoba musi się liczyć z wymianą całej platformy (proc, płyta, ramy) gdzie tu starczy na grafikę itp. xd w sumie to benchmark ma ceny netto więc luz Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 heh ale dużo się nowych i aktywnych użytkowników nagle pojawiłoTaka prawda że ludzi nie obchodzi regulamin a część chce tylko wygrać i zniknąć. Na szczęście tym razem redakcja "odsieje" tych, którzy się nie trzymają zasad tj nie są naprawdę aktywni Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Grunt to stary wrak, taki jak mój !! W tej edycji grunt to być aktywnym użytkownikiem. Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 albo mieć 4klocki na nowego kompa Link to post Share on other sites
Cr4sH 0 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Witam. Mój profil: http://www.benchmark.pl/uzytkownik/28910.html Również zgłaszam mojego Apolla do konkursu. Jego nazwa pochodzi od obudowy, NZXT. Apollo. http://img32.imageshack.us/img32/4647/dsc07683b.th.jpg Jest on jak widać trochę nie śmiały, dlatego trudno mu się otworzyć. Ma troszkę ponad rok i kilku przyjaciół. Są nimi: Philips 220CW, Logitech x540, Steelseries Siberia, Razer DeathAdder, Everglide Titan Fnatic Design, media-tech microphone i e5 keyboard. Oto oni razem. http://img31.imageshack.us/img31/2298/dsc07681.th.jpg Jak widać bardzo się lubią i marzą o poznaniu nowych przyjaciół. Pozwólcie im spełnić swoje marzenia Link to post Share on other sites
Pitek_ 0 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Brawo! Niedługo będzie się zgłaszać komputery za 20 000zł, twierdząc że baaaaardzo "potrzeba" tych 3fps do kolejnej gry... Cała ta zabawa miała być POMOCĄ dla tych którzy się interesują komputerami, ale sami mają bardzo słaby sprzęt.A nie pchaniem kasy w idiotów którzy tylko chcą:GRY, GRY i GRY. Żeby ich głośnik miał przyjaciela... Trochę samooceny (siebie i swoich komputerów) -e Link to post Share on other sites
Cr4sH 0 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Nikt Ciebie o ocenę nie prosił, od tego raczej jest "komisja" Pozatym idiotów możesz szukać gdzie indziej, bo tutaj ich nie znajdziesz. Jeżeli jesteś tak płytki że myślisz tylko "gry gry gry" to twój problem, nie nasz- benchmarkowców. Nigdzie nie jest przecież napisane, że zgłaszać się mogą tylko z TNT Riva2... Link to post Share on other sites
GreQonE 3629 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Brawo! Niedługo będzie się zgłaszać komputery za 20 000zł, twierdząc że baaaaardzo "potrzeba" tych 3fps do kolejnej gry... Cała ta zabawa miała być POMOCĄ dla tych którzy się interesują komputerami, ale sami mają bardzo słaby sprzęt.A nie pchaniem kasy w idiotów którzy tylko chcą:GRY, GRY i GRY. Żeby ich głośnik miał przyjaciela... Trochę samooceny (siebie i swoich komputerów) -e Widze ze chciwosc przemawia? Tu nie chodzi o POMOC jak to napisales, ale o ciekawe zestawienie sprzetu. Mozliwosci rozwoju. Wiec jezeli nadal uwazasz ze ludzie z lepszym sprzetem niz 486 DX2 nie moga startowac, to idz sie schowac Link to post Share on other sites
DeRuleX 0 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Brawo! Niedługo będzie się zgłaszać komputery za 20 000zł, twierdząc że baaaaardzo "potrzeba" tych 3fps do kolejnej gry... Cała ta zabawa miała być POMOCĄ dla tych którzy się interesują komputerami, ale sami mają bardzo słaby sprzęt.A nie pchaniem kasy w idiotów którzy tylko chcą:GRY, GRY i GRY. Żeby ich głośnik miał przyjaciela... Trochę samooceny (siebie i swoich komputerów) -e Przecież zgłaszanie całkiem dobrych kompów nie jest zabronione, więc nie wiem czego sie czepiasz. Nie podoba sie kandydatura kolegi Cr4sH'a to na niego nie głosuj. To nie " Uciekinier" (wygraj albo zgiń) tylko zwykła zabawa i każdy (no w tej edycji ci aktywni) może brać w niej udział. Link to post Share on other sites
Qpers 8 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Uwielbiam ten konkurs! Zawsze wchodzę sobie w te tematy i czytam, śmiejąc się z niektórych postów. Ahh te emocje! Tak trzymać - konkurs ma świetny charakter. Rozbrajają mnie posty typu: Witam serdecznie.Prosze o wzięcie pod uwagę mojej kandydatury do tej edycji. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego wniosku . Posty: 1 Ja osobiście zachęcam wszystkich nowych do włączenia się w rozwijanie portalu (komentarze, posty itp) i spróbowanie szczęścia w drugiej i trzeciej edycji - na tych samych warunkach, jak wiemy! Do następnej edycji jeszcze chyba niecały miesiąc, więc do roboty, a potem kandydować, "świeżaki"! Link to post Share on other sites
Cr4sH 0 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ja również nie mam zbyt dużo postów, ale to tylko dlatego, że jestem tu od niedawna i to nie z powodu tego konkursu Link to post Share on other sites
carl89 0 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ludzi a może chodzi Tu żeby komuś ułatwic prace i pomoc ulepszyc kompa... nie o ilość postów...Bo jakby było tak że wygra ten co ma wiecej postów to te forum by było jednym wielkim spamem. Ruszcie głową i nie badżcie chciwi... Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ja również nie mam zbyt dużo postów, ale to tylko dlatego, że jestem tu od niedawna i to nie z powodu tego konkursu Ty masz chociaż 1 recke a inni rejestrują się tylko po to by wziąć udział w konkursie. Link to post Share on other sites
KuliG 1 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Buhah to ja zgłoszę starego kompa Nazwa kodowa: B3jSbaLL (wyjaśnienie poniżej) Proc: chyba sempron 800mhz - Bardzo podatny do OC z odblokowanym mnożnikiem! MoBo: ECS K7VZA - Najlepsza płyta overclocker'ska ! RAM: 2x 128mb ddr2(!:szok:!) 266MHz Grafa: NieVidia DżiFors 2MX ( szczyt technologi ) Zasilacz: NoName 300W (mistrzostwo wykonania oraz perfekcyjna redukcja hałasu) Buda: Po tuningu optycznym, gwarantuje bardzo dobrą wentylacje Sprzęt ten gwarantuje stałe 250FPS w Crysis'ie jak i GTA IV A oto wyjaśnienie jakże miłej dla ucha nazwy zapewnienie wentylacji http://i39.tinypic.com/2jca5oo.jpg łatwy dostęp do bebechów bez rozkręcania żadnych śrubek ! Bardzo pomocne przy OC gdy chcemy zrestartować BIOS http://i44.tinypic.com/rs8rcw.jpg Boczne upiększenie bojowe! http://i39.tinypic.com/501kwj.jpg hem... coś duże te obrazki (forum nie ma pomniejszania czy tylko mi tak wyszło xD?) Pozamieniałem te zdjęcia na miniatury i pododawałem linki, nie dawaj więcej takich dużych :> // TheSpeed Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 11 Czerwca 2009 Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 Ludzi a może chodzi Tu żeby komuś ułatwic prace i pomoc ulepszyc kompa... nie o ilość postów...Bo jakby było tak że wygra ten co ma wiecej postów to te forum by było jednym wielkim spamem. Ruszcie głową i nie badżcie chciwi... Widzę, że nie zapoznałeś się z ideą tych trzech edycji, które są sponsorowane przez Intela: brani będą pod uwagę ludzie, którzy aktywnie biorą udział w rozwijaniu serwisu: udzielają się na forum, piszą recenzje, newsy, komentują newsy i artykuły, pomagają w dziale poradniki (chyba wymieniłem wszystko), a nie osoby, które zarejestrują się napiszą 20 postów z czego 15 w tym temacie i zechcą aby inni na nich głosowali. EDIT: @KuliG Zmniejsz zdjęcia, bo się forum rozjeżdża i jeśli tego nie zmienisz to moderator i tak je usunie. Link to post Share on other sites
Recommended Posts