Skocz do zawartości

Recommended Posts

Cześć oczywiście jak w temacie - poszukuje komputer do grania - z nastawieniem do stremowania, chodź wiem że z tą kwotą nie da się za bardzo poszaleć - ale nie mam już sił by szukać a sam się nie znam by coś wymyślić .

• Zastosowanie komputera : gry / stremowanie 
  • Maksymalna kwota : 3300 złoty
  • Kiedy zamierzam kupić komputer? : jak najszybciej - więc wszystko zależy od was ( pieniądze już czekają ) 
  • Których części potrzebuję : cały komputer od podstaw
  • Czy będę podkręcać sprzęt? : mało prawdopodobne - więc nie.
  • Rozdzielczość mojego monitora i model : jestem nastawiony na kupno tego monitora:  BenQ XL2411Z  https://www.morele.net/monitor-benq-xl2411z-631226/                 oczywiście rozważę wasze inne propozycje jeśli macie
  • Specjalne wymagania : 1 - dobrze się grało i była możliwość płynnego stremowania.           2 - sklep morele + wrzucenie zestawu do koszyka jeśli będzie uzgodniona ostateczna wersja :) 
  • Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : brak
  • Własna propozycja zestawu : niestety brak liczę w 100% na was, że mi coś złożycie 
  • Inne : mam nadzieje że nie zawiodę się i mi pomożecie - wiem że fundusze nie pozwolą wam otworzyć skrzydeł w 101% ale liczę chociaż na te 100%.  

Tia ... spiętruje je czy jak ? 

Najsłabsza, nisko taktowana i5 serii Skylake pod stream może się okazać za słaba. 

Wydaje mi się że budżetowe płyty mają te 2 sloty na pamięć ale może się mylę i wiesz lepiej.

Kolega napisał wydajna i5 a Ty trolujesz coś o najsłabszej, boże co za matoł.

Nie wiem skąd się kolego urwałeś ale wróć skąd przybyłeś.

Wydaje mi się że budżetowe płyty mają te 2 sloty na pamięć ale może się mylę i wiesz lepiej

A widzisz jakie pamięci są w koszyku ?  Widzisz, że tam jest dane 2 x 4 GB ? Powiedz mi więc co mu po dwóch slotach i powiedz nam wszystkim jak ....

do tego 8 gb ramu z możliwością dołożenia kolejnych 8 gb

... jak ?  

Skorzystaj z wakacji. Odpocznij ...

• Popieram 2