situla94 0 Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Cześć oczywiście jak w temacie - poszukuje komputer do grania - z nastawieniem do stremowania, chodź wiem że z tą kwotą nie da się za bardzo poszaleć - ale nie mam już sił by szukać a sam się nie znam by coś wymyślić . Zastosowanie komputera : gry / stremowanie Maksymalna kwota : 3300 złoty Kiedy zamierzam kupić komputer? : jak najszybciej - więc wszystko zależy od was ( pieniądze już czekają ) Których części potrzebuję : cały komputer od podstaw Czy będę podkręcać sprzęt? : mało prawdopodobne - więc nie. Rozdzielczość mojego monitora i model : jestem nastawiony na kupno tego monitora: BenQ XL2411Z https://www.morele.net/monitor-benq-xl2411z-631226/ oczywiście rozważę wasze inne propozycje jeśli macie Specjalne wymagania : 1 - dobrze się grało i była możliwość płynnego stremowania. 2 - sklep morele + wrzucenie zestawu do koszyka jeśli będzie uzgodniona ostateczna wersja Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : brak Własna propozycja zestawu : niestety brak liczę w 100% na was, że mi coś złożycie Inne : mam nadzieje że nie zawiodę się i mi pomożecie - wiem że fundusze nie pozwolą wam otworzyć skrzydeł w 101% ale liczę chociaż na te 100%. Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Co za gry ? Cytuj Link to post Share on other sites
wojmaj22 11 Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 https://www.morele.net/inventory/info/sTYzXc/ wydajna i5 oraz gtx 1060 dadzą radę we wszystkich grach do tego 8 gb ramu z możliwością dołożenia kolejnych 8 gb oraz podstawowa płyta główna wystarczający zasilacz i przestronna obudowa dysk 1 tb na dane i ssd na system i gry ew. m Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 do tego 8 gb ramu z możliwością dołożenia kolejnych 8 gb Tia ... spiętruje je czy jak ? wydajna i5 Najsłabsza, nisko taktowana i5 serii Skylake pod stream może się okazać za słaba. 4 Cytuj Link to post Share on other sites
situla94 0 Napisano 31 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 znaczy co do gier - stremowanie to tylko csgo raczej - a tak to wiecie - jakiś Battlefield 3 /4, GTA, wiedźmin - jeśli chodzi o jakieś nowe topowe gry - to nie musi chodzić na ultra ( co jest chyba logiczne w tym zakresie cenowym ) Cytuj Link to post Share on other sites
hvast 27 Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Tia ... spiętruje je czy jak ? Najsłabsza, nisko taktowana i5 serii Skylake pod stream może się okazać za słaba. Wydaje mi się że budżetowe płyty mają te 2 sloty na pamięć ale może się mylę i wiesz lepiej. Kolega napisał wydajna i5 a Ty trolujesz coś o najsłabszej, boże co za matoł. Cytuj Link to post Share on other sites
kajtek. 11370 Napisano 31 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 31 Lipca 2016 Nie wiem skąd się kolego urwałeś ale wróć skąd przybyłeś. Wydaje mi się że budżetowe płyty mają te 2 sloty na pamięć ale może się mylę i wiesz lepiej A widzisz jakie pamięci są w koszyku ? Widzisz, że tam jest dane 2 x 4 GB ? Powiedz mi więc co mu po dwóch slotach i powiedz nam wszystkim jak .... do tego 8 gb ramu z możliwością dołożenia kolejnych 8 gb ... jak ? Skorzystaj z wakacji. Odpocznij ... 2 Cytuj Link to post Share on other sites
situla94 0 Napisano 1 Sierpnia 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 @odświeżam - bo małe zainteresowanie - panowie pomóżcie bo dni lecą a ja cały czas bez pc Cytuj Link to post Share on other sites
imsugarhi 0 Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 (edytowane) Proponuję zejść na gtx 960+i7-6700 Ta karta pyknie na bf ultra +50fps,a strumyk z cs razem z ta i7 to będzie poezja (200fps+) i zmien te ramy na 8gb w jednej kostce Podeslesz link do twitch? Edytowane 1 Sierpnia 2016 przez imsugarhi Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Od kiedy to pod stream CS Go potrzebny jest i7 6700 ? - opanuj się człowieku z takimi poradami. Cytuj Link to post Share on other sites
imsugarhi 0 Napisano 2 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2016 Od kiedy to pod stream CS Go potrzebny jest i7 6700 ? - opanuj się człowieku z takimi poradami. Od wtedy kiedy obs tak zepsuli ze mój kolega na i7-4790k z gtx 750ti wyciąga ledwo 150 fps Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts