Miraku 0 Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Witam, jako, że mój stary laptop nie nadaję się do nowszych gier poszukuję czegoś nowszego. Laptopa używam jak komputera stacjonarnego, także nie zależy mi na jakości baterii, a bardziej na wytrzymałości na wielogodzinne działanie, bezawaryjność oraz brak problemu z przegrzewaniem się. Budżet jaki posiadam to 2000 zł(brutto), jednak nie jest on jakiś sztywny i razie dużo lepszego sprzętu za niedużą opłatą mogę dorzucić jeszcze trochę grosza. Laptop którego dotychczas używam to Toshiba A300-1ed proszę też o jego wycenę. Z góry dziękuję Miraku. Edit: System operacyjny zbędny - posiadam oryginalny windows xp i narazie planuję przy nim pozostać. Cytuj Link to post Share on other sites
Evil_Genius 1 Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Poniżej 2400 nie ma żadnych porządnych laptopów do gier. Tutaj dobry model - http://allegro.pl/packard-bell-lm85-i3- ... 89713.html Cytuj Link to post Share on other sites
radelgar 200 Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Laptop którego dotychczas używam to Toshiba A300-1ed proszę też o jego wycenę. Na allegro powinieneś dostać jakieś 1200 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts