Cashy 0 Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Witam Skonstruowałem juz post w polecanych słuchawkach niestety nie udało mi się otrzymać tam odpowiedzi a widzę że dużo większa aktywność widnieje pośród zakładanych tematów. Mianowicie : Ostatnio wędrując po sklepie z elektronika natrafiłem na słuchawki BOSE CQ25. Jakość i wyciszenie zrobiły na mnie niesamowite wrażenie i dlatego teraz poszukuje słuchawek podobnych parametrami do podróży, pracy itp. Wertujac ranking nie znalazłem jednak tej firmy co zapewne uwarunkowane jest, tym że są one pewnie zbyt drogie w stosunku do tego co oferują ( chyba), dlatego tutaj proszę o poradę jaki zamiennik kupić zamiast wyżej wspomnianych słuchawkek. Tak jak wspomniałem liczą się parametry i wzorcem jest BOSE CQ25. Co do sprzętu to zazwyczaj źródłem dźwięku będzie telefon i służbowy komputer czyli nic nad wyraz. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Ultrasone 780HFI ,bardzo dobrze tłumią i dobrze grają. Mało co wymagające ale potrafią czerpać z korzyści z lepszego źródła.Wzmacniacz w zasadzie niepotrzebny ,no chyba ,że ktoś jest basolubem i bardzo zależy na niskich tonach. Jest wersja z mniejszym przewodem oraz większym dopinanym. Tylko nie potrafię się odnieść z propozycją do technologi zawartej w Bose CQ25. później jeszcze inne modele postaram się dopisać. Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 Autorowi chodzi o tzw technologię Noise Canceling. Cytuj Link to post Share on other sites
tukan666 2 Napisano 1 Sierpnia 2016 Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2016 Samsung Level Over Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts