Maarrcciinn 1 Napisano 8 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 Witam jak w temacie. Początkowo wcale nie było widać katalogu. Po otworzeniu notatnika jest CFG/MHDD otwieram notatnikiem ale w środku jest pusto. Jak zmienić więc na #PRIMARY_ENABLED=TRUE i #AUTODETECT_ENABLED=TRUE? Skopiowałem, wkleiłem i zapisałłem to w notatniku. To wystarczy? Proszę o w miarę szybką odpowiedź, bo muszę oddać laptopa, a wszystko już mam przygotowane do sprawdzenia dysku, poza tym. Już sobie poradziłem. Chciałem wykasować post, ale nie wiem jak i czy można, więc zostawiam to modelatorom. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Bartek85 0 Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca Jak sobie poradziłeś. Bo też mam problem z tym plikiem i wykrywaniem dysku. Gdzie ten plik jest bo go nie widzę nigdzie. Pomóż?! Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 4 Marca Udostępnij Napisano 4 Marca @Bartek85 Co dokładnie chcesz zrobić programem MHDD? Wyzerować dysk, sprawdzić jego kondycję? Najlepiej zrób bootowalnego pendrive z Hiren's Boot CD - w tym zestawie narzędzi jest program MHDD. Tutaj masz instrukcję jak to zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts