clavo800 2 Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Cześć mam do wyboru sluchawki hyperx cloud za 220zl i logitech g430 za ok 250 i jest pytanie ktore beda lepsze do csa. Czytalem ze logitech ma swoja karte dzwiekowa ale hyperx sa lepsze i teraz sam juz nie wiem ktore beda lepsze w moim laptopie? Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Tak jak przeczytałeś Wysłane z mojego Vienna przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
clavo800 2 Napisano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Tak jak przeczytałeś Wysłane z mojego Vienna przy użyciu Tapatalka ? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 A czego nie rozumiesz? Sam to napisałeś więc powinieneś ogarnąć Czytalem ze logitech ma swoja karte dzwiekowa ale hyperx sa lepsze Ja tylko dopisałem tak jak przeczytałeś A ze wyczytaleś że hiper są lepsze to raczej rozwiązanie zagadki jest dość proste Poza tym na forum jest mnóstwo informacji dlaczego logitechy to szrot a hiper to dobre słuchawki a mi się już nie chce tego pisać z 100raz więc odsyłam do wyszukiwarki bo temat był nie jeden raz wyczerpany już do granic Cytuj Link to post Share on other sites
clavo800 2 Napisano 26 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 (edytowane) A czego nie rozumiesz? Sam to napisałeś więc powinieneś ogarnąć Ja tylko dopisałem tak jak przeczytałeś A ze wyczytaleś że hiper są lepsze to raczej rozwiązanie zagadki jest dość proste Poza tym na forum jest mnóstwo informacji dlaczego logitechy to szrot a hiper to dobre słuchawki a mi się już nie chce tego pisać z 100raz więc odsyłam do wyszukiwarki bo temat był nie jeden raz wyczerpany już do granic czyli twoim zdaniem hyperx? tylko zauwaz ze logitech ma swoja karte dzwiekowa i czy hyprki beda tak samo dobre w zgraniu z moja Edytowane 26 Lipca 2016 przez clavo800 1 Cytuj Link to post Share on other sites
bleck55 730 Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Dalej leniucha nie chciało się uczyć wyszukiwarki forumowej? Hiper porostu są bo logitech to nie są słuchawki . A ta ich karta dźwiękowa to jakaś kpina powinni ja do chrupek w gratisie dawać tak jest wybitna Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 26 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Czytalem ze logitech ma swoja karte dzwiekowa ale hyperx sa lepsze i teraz sam juz nie wiem ktore beda lepsze w moim laptopie? słuchawki są słabe ale do grania się nadają. Kartę również mają słabą. Hypery, to b. dobre albo wyśmienite ( jak na te z mikrofonem) niewymagające słuchawki ale podłączone pod słabą, zintegrowana kartę ,więc chyba wynik oczywisty ? W dodatku, zawsze możesz kupić dobry, zewnętrzy układ czyli zestaw dużo bardziej przyszłościowy i lepszy. Cytuj Link to post Share on other sites
kramag90 1 Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 hyperx również się nadadzą do słuchania muzyki (różnego rodzaju)? Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 Tak, nadadzą się. Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 29 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 29 Lipca 2016 hyperx również się nadadzą do słuchania muzyki (różnego rodzaju)? Hypery jeszcze lepiej brzmią w muzyce jak podczas grania. Tutaj niekiedy wychodzą ich niedostatki w pewnym sensie ale w niczym na szczęście nieprzeszkadzające. Cytuj Link to post Share on other sites
kramag90 1 Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 no to super, będę zamawiać te hyperx cloud 1, to już jest taka pomniejsza kwestia dla mnie ale mam nadzieję, że będą jeszcze dobrze wyciszać otoczenie:) Cytuj Link to post Share on other sites
VindoV 112 Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 mam nadzieję, że będą jeszcze dobrze wyciszać otoczenie:) trudno, żeby dobre słuchawki o budowie zamkniętej nie izolowały od otoczenia Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 30 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 30 Lipca 2016 o to bym się nie martwił Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts