stil1322 0 Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Witam, chciałbym się poradzić w sprawie kupna telefonu w granicach 1500zł, jestem człowiekiem typu najwiecej, najlepiej, antutu w sprawach ramu czy rdzeni. niemożliwe a jednak nie chcę kupować z jakiegos przedluzenia umowy, tylko po prostu zamawiam np na necie przychodzi i dziekuje:P sklepy tez wchodza w gre, aktualnie jestem w Niemczech i moze tutaj tez cos kupię taniej niż w PL. Nie chcę chińczyków typu Xiaomi. Na początku w sumie zastanawialem sie tylko nad S6 i G4, S6 bardziej wydajna z tego co ludzie piszą i Antutu tez kręci duzo wiecej od G4. Apple tez w sumie spoko, ale 6S+ chodzi te ponad 2k tak samo jak SE. Co tam jeszcze jest w tych cenach ? Jakies Motki Nexusy ? Chodzi mi o to zeby wybrac najbardziej optymalny telefon ze wszystkich piszę w granicach 1500 ale te 1700 jak trzeba dac to dam chyba ze nie warto dorzucac tych pare stowek do minimalnie czegos lepszego a G4 juz za 1400 mozna kupic Rozmiarowo ponad 6 cali to juz przesada, aparat też żeby był spoko, w gierki jakies mocniejsze tez zeby dalo rade pograc, i ogolnie wydajny. Bateria baterią Mile widziana wypowiedź Tommy`iego Cytuj Link to post Share on other sites
Adain 0 Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Wałkowałem temat smartfonów przez miesiąc. Naczytałem się o nich za wszystkie czasy. W tym przedziale cenowym co podałeś, jestem w trakcie szukania (z przedłużenia umowy bo chcę zaoszczędzić) Huawei P9. Bardzo dużo dobrych ocen. Nie jestem w stanie Ci powiedzieć wiecej bo go nie posiadam, jednak myślę że mozesz go wziąć pod uwagę. Cena w sklepach to 2,3k. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Wałkowałem temat smartfonów przez miesiąc. Naczytałem się o nich za wszystkie czasy. W tym przedziale cenowym co podałeś, jestem w trakcie szukania (z przedłużenia umowy bo chcę zaoszczędzić) Huawei P9. Bardzo dużo dobrych ocen. Nie jestem w stanie Ci powiedzieć wiecej bo go nie posiadam, jednak myślę że mozesz go wziąć pod uwagę. Cena w sklepach to 2,3k. Antutu jest bardzo ważne dla autora więc odpada:p bezsens bo działa rewelacyjnie ale jednakChoć ponad 90 wyciąga Cytuj Link to post Share on other sites
stil1322 0 Napisano 24 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Nie nie chodzi mi o antutu, tylko tez tym się sugeruje da radę jakis wybrac ? Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 W tej cenie.ja bym brał P9 z przedłużenia umowy. Nie mają brandu operatora także na plus Cytuj Link to post Share on other sites
stil1322 0 Napisano 24 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 A miedzy G4 S6 Moto X Style jakies powazne roznice? Ktory najlepiej wychodzi ? Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Według mnie najlepiej wychodzi G4. Znacznie lepszy czas pracy po update do Android 6ki. Wymienna bateria i zarazem większa bateria od S6ki. U S6ki kiepski czas pracy. X Style ma gorszy od G4ki czas pracy i gorszy dużo gorszy aparat. Za to ma stereo głośniki. Cytuj Link to post Share on other sites
stil1322 0 Napisano 24 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 A co do podzespolow przy tych telefonach ? Ktory najbardziej da rade udrzec jakies spoko gierki ? A moze jakies inne propozycje? Jakies galaxy note? Cytuj Link to post Share on other sites
droid 1091 Napisano 24 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 G4ka spokojnie każdą grę uciągnie. U mnie w rodzinie dwie osoby już korzystają z G4ki. Na razie nie było kłopotów. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts