ojciec35 0 Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 WitamZamierzam kupić klawiaturę.Najlepiej firmy Logitech, chciałbym aby była przewodowa, układ standardowy qwerty z polskimi znakami, układ klawiszy standardowy jak w starych klawiaturach ( duży lewy shift, podświetlany caps lock)Żeby była cicha- membranowa lub nożycowa żeby była dość długo żywotna, dość niskie wciskanie klawiszy podobnie jak w laptopach, wiem że mechaniczne są dużo żywotniejsze ale są bardzo głośne i drogie.Cena do 250 złKtórą by państwo by mi zaproponowali ?Serdecznie dziękuje za odpowiedź.Pozdrawiam! Cytuj Link to post Share on other sites
Amok. 63 Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Mozesz troche dołożyć do mechanicznej czy nie? Cytuj Link to post Share on other sites
ojciec35 0 Napisano 23 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 powiem ci tak że bardziej zależy mi na membranowej ponieważ są cichsze Cytuj Link to post Share on other sites
tidies 6 Napisano 25 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 To nie warto tyle wydawać. Dobra membranowa kosztuje poniżej 100zł bo membrana to ciagle taka sama jakość, lepszej czy gorszej membrany nie kupisz powyżej 50zł tylko za grosze sie buble zdażają. Polecam Genius KB-G265 Podświetlenie, Antighosting, odświeżanie 1000hz, podstawka pod nadgarstki. Bardzo dobra klawiatura i nie ma co przepłacać, bo dopiero mechaniczna to inna jakość. Dla mnie dźwięk wciskanych przełączników to akurat coś miłego dla uszu, często właśnie pisanie na klawiaturze czy maszynie można znaleźć jako sposób na odstresowanie, ale jak ktoś potrzebuje ciszy np. ze względów mieszkaniowych to śmiało polecam. http://www.ceneo.pl/24496388 Cytuj Link to post Share on other sites
ojciec35 0 Napisano 27 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 czy ta klawiatura posiada podświetlany klawisz Caps Lock i duży lewy shift? Cytuj Link to post Share on other sites
phx1990 151 Napisano 28 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 czy ta klawiatura posiada podświetlany klawisz Caps Lock i duży lewy shift? http://ewojownik.pl/wp-content/uploads/2013/07/GENIUS-KB-G265-4.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
ojciec35 0 Napisano 28 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 a jeszcze jak by miała backspace długi i blokowany klawisz windows Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts