L00TER 3 Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 budżet - 1300zł Od jakiegoś czasu szukam smartwacha do mojego iphona. wcześniej zastanawiałem się nad używanym Moto 360 1 gen. Ale nadal jest dość ograniczony przez iosa w porownaniu z androidem. Jak to wyglada z 2 gen lub z innymi? Czy lepiej nie kombinować i brać używanego Apple Watch? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Link to post Share on other sites
RafiXll 178 Napisano 23 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Załóż jeszcze 3 tematy bo nikt nie zauważył.... Cytuj Link to post Share on other sites
L00TER 3 Napisano 23 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Załóż jeszcze 3 tematy bo nikt nie zauważył.... Pisałem by usunąć pozostałe posty. Wysyłałem go przez Taptalk, wyskoczyło info o niedziałającym forum. Po 5 min przesłało posta 6 razy. Kto inteligentny by wrzucał posta tyle razy? Pomyśl. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts