Bury102 0 Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Jak myślicie - okazja czy ściema jakaś? http://www.pixmania.pl/pl/pl/7984279/ar ... ePromo=oui Warto się pchać w takie okazje? Cytuj Link to post Share on other sites
Bury102 0 Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Zapytam inaczej: Co oznacza to "Smart edition" bo wydaje mi się że tu jest haczyk ale pewności nie mam bo się kompletnie nie znam, a było by było kupić gtx460 o jakiś zaniżonych parametrach. Palit to chyba też ogólnie słaby producent?? pozdr Cytuj Link to post Share on other sites
Dementor 269 Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Ten GTX jest cienki a sklep bodajże wysyła z Francji tak mi się wydaje Cytuj Link to post Share on other sites
Rafał24 1 Napisano 14 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2011 Karta ma obniżone taktowania. Nie warto jej kupować. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts