dudus8 493 Napisano 19 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 19 Lipca 2016 Witam. Mam problem z usługą OneDrive na moim Windows 10. Myślę że problem zaczął się od instalacji Spyboot AntiBeacon, wyłączyłem tam wszelkiego rodzaju telemetrie itp., no i właśnie wyłączyłem też OneDrive..... Gdy chciałem cofnąć operacje czyli włączyć ponownie OneDrive zaczęły się problemy z synchronizacją plików na moim PC. Pliki są synchronizowane, jednak po chwili prędkość synchronizacji spada do 0 kb/s...... Zauważyłem że Spyboot cofnął czyli włączył mi tylko jedną z dwóch usług dotyczących OneDrive. Aktualnie mam 1 z 2 usług blokowaną. Nie mogę w żaden sposób tego przywrócić. Magiczny przycisk "undo" niestety nie przynosi efektu.... Próbowałem restart usługi OneDrive itp, wybór folderów do synchronizacji. Doszedłem do wniosku że chyba czeka mnie reimstalacja systemu. Jednak nie bardzo mnie się to widzi.... Musiałbym od nowa stawiać Raid itp. System Windows 10 Home. Mam z OneDrive połączonego Office 365. Jakieś pomysły? Cytuj Link to post Share on other sites
matekow 88 Napisano 21 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 21 Lipca 2016 Spróbuj odinstalować spybota i wtedy włącz usługi Wysłane z mojego ONE TOUCH IDOL MINI przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
dudus8 493 Napisano 23 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Lipca 2016 Próbowałem niestety bez efektu Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts