PhoBia. 4 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 (edytowane) Witam. Od jakiegos czasu szukam TV 4K. Interesuje mnie rozmiar 49" jako, ze obydwoje z moja kobieta stwierdzilismy, ze taki wystarczy. Na razie znalazlem tak naprawde dwa, ktore w wiekszym stopniu przykuly moja uwage, sa to: LG 49UH620V Samsung UR49KU6470 Obydwa widzialem na zywo w sklepie i w praktyce to obraz wyglada ladniej na Samsungu (przynajmniej tak moje "oko eksperta" twierdzi), dlatego to do niego wlasnie bardziej sie przychylam. Co mnie interesuje, to fakt jak one beda sie sprawowac w grach, sporcie, krotko mowiac - z szybkimi obrazami. Ewentualnie chetnie przyjze sie innym propzycjom jakie macie w tym budzecie - do £850 - circa 4500zl. Edytowane 18 Lipca 2016 przez PhoBia. Cytuj Link to post Share on other sites
Colin2000 56 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Sam właśnie będę kupował TV.Jestem zdecydowany na tego Samsunga Zamówiłem dziś ten model UE49KU6670S Krótka recenzje dostaniesz we środę Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts