grzybek389 0 Napisano 17 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 17 Lipca 2016 Witam. Zamierzam kupic fotel do komputera moj budzet to 1200 zł. Mam na oku fotel dx seat v75 i tak naprawde bylem zdecydowany juz go zamowic, lecz natknelo mnie zeby zapytac innych o zdanie na forum czy jest on wart swojej ceny. W tym fotelu podoba mi sie jego desing a ludzie mowia ze jest wygodny.Napiszcie co o nim sadzicie i czy znajde wygodniejszy fotel rownie ładny co ten Cytuj Link to post Share on other sites
d00gi 2 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 sam mam dx racera model formula materiałowy i jestem mega zadowolony cena jaka dalem 799 pln Cytuj Link to post Share on other sites
Moderator 9 Napisano 18 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 Dx racera trzeba samemu usiąść bo opinie są różne Cytuj Link to post Share on other sites
grzybek389 0 Napisano 18 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Lipca 2016 .-taktyczna kropka podbicia Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts