Zurius 0 Napisano 6 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2011 Witam. Chciał bym sobie podkręcic procesor i5 760 na płycie ASUS P7H55-M i tu własnie występuje problem. W Biosie nie mam żadnych opcji do oc procka. Czytałem gdzieś że dopiero po wciśnięciu F4 się pojawiają ale to mi nie pomogło. Prosze o pomoc Cytuj Link to post Share on other sites
Richter 14 Napisano 7 Stycznia 2011 Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 Wiesz w ogóle żeby zacząć podkręcać trzeba mieć wydajne chłodzenie masz takie?czy oryginalne? Tutaj masz podobny problem na dole w komentarzach podpowiedź: http://www.benchmark.pl/poradnik/Asus_P7H55-M_-_jak_podkrecic_i3.-4458.html Cytuj Link to post Share on other sites
Zurius 0 Napisano 7 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2011 nie mam czegos takiego jak zakładka AI TWEACER. Dodam że mam wersję płyty LE Cytuj Link to post Share on other sites
Zurius 0 Napisano 22 Stycznia 2011 Autor Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 odświeżam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts