raventes 13 Napisano 14 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 14 Lipca 2016 Witam. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w wyborze tableta hybrydowego. mój budżet : 800 zł gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : sklep internetowy nówka czy używka : nówka preferowany rozmiar wyświetlacza : 10 cali, ale może być też inna wielkość ( nie mniejsza ). preferowany system mobilny : Windows do czego będę używać urządzenia : Internet, Praca biurowa, Rozmowy przez komunikatory moje najważniejsze wymagania : Płynne działanie, nawet po dłuższym okresie użytkowania rodzaj połączenia z internetem : Wi - Fi Cytuj Link to post Share on other sites
rapmen123 6 Napisano 15 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 ciezko, ja polecam lenovo yoga 2, 600 zl w sklepie na x- ... 8 ca-i niestety ale jest swietny, bardzo szybko chodzi ekran fhd slot na sd, polecam Cytuj Link to post Share on other sites
raventes 13 Napisano 15 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 15 Lipca 2016 A czy klawiatura jest dostępna z tym tabletem ? Cytuj Link to post Share on other sites
rapmen123 6 Napisano 16 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 Właśnie nie ma, nie dam sobie obciąć paznokci ale można chyba dokupić, jak będziesz miał jeszcze jakieś pytania to śmiało. Cytuj Link to post Share on other sites
raventes 13 Napisano 16 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Lipca 2016 To poproszę w takim razie propozycję tableta z klawiaturą ( w komplecie, lub z możliwością jej dokupienia ). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts