Skocz do zawartości

Recommended Posts

Witam. Zamierzam kupić komputer do 3400zł.

• Zastosowanie komputera gry
  • Maksymalna kwota : 3400
  • Których części potrzebuję jednostka centralna
  • Czy będę podkręcać sprzęt? : nie
  • Rozdzielczość mojego monitora: Fullhd
  • Specjalne wymagania : brak
  • Części z poprzedniego komputera (konkretne modele) : brak
  • Własna propozycja zestawu https://www.morele.net/inventory/info/j69JKl/
  • Inne: Nie jestem pewny, czy zestaw jest opłacalny i kompatybilny, dlatego tutaj szukam pomocy.

No nie wiem czy ok, GPU z głośnym układem chłodzenia w cenie 1350zł to przesada, do tego zamiast M25 warto iść w RG3 z piwnicą na PSU i cichszymi wentylatorami, do tego CPU w wersji OEM, przy tej różnicy w cenie to średni deal.

No nie wiem czy ok, GPU z głośnym układem chłodzenia w cenie 1350zł to przesada, do tego zamiast M25 warto iść w RG3 z piwnicą na PSU i cichszymi wentylatorami, do tego CPU w wersji OEM, przy tej różnicy w cenie to średni deal.

Co do karty graficznej,to ja jestem z tych osób którym nie przeszkadza hałas z komputera :),obudowa którą mi podałeś wezmę ją zamiast m25,a procesor jaki mi zaproponujesz ? 

Co do karty graficznej,to ja jestem z tych osób którym nie przeszkadza hałas z komputera

Tu nie chodzi tlyko o kulturę pracy chłodzenia, ale on fakt, że przepłacasz sporo za kartę,  150zł taniej masz WF3 http://techplanet.pl/produkty/karty-graficzne/gigabyte-geforce-gtx970-windforce3-4gb-ddr5256bit-dvihdmidp-ver-oc,54903.html

a procesor jaki mi zaproponujesz ? 

Skoro kultura pracy nie jet istotna to wywal Fera 3 i wrzuć i5 6500 w wersji BOX z wentylatorem i dłuższą gwarancją.