madoch 31 Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 witam, obecnie użytkuję Microsoft comfort curve keyboard 2000 ale powoli zbliża się czas wymiany. Powycierały się klawisze itp itd. Co byście doradzili ? Na tej klawiaturze nie gram Czego używam - kilku klawiszy dodatkowych (przeglądarka, mail, search, back, forward) . Mam pod tymi klawiszami zdefiniowane własne programy. I chciałbym aby w nowej klawiaturze również była taka możliwość. Co jest dla mnie istotne ? wysokość klawisza i "klik". Pod tym względem klawiatura MS bardzo mi odpowiada. Liczę na forumowiczów. Budżet - tak do 150 zł. pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
madoch 31 Napisano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Skoro nikt nic nie doradził to sądzę, ze temat można zamknąć. Cytuj Link to post Share on other sites
neckol 190 Napisano 16 Września 2016 Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Nie miałem jak odpisywać - wirus blokujący skrypty. Zobacz sobie cougar 200k na nożycowych - może jednak się przekonasz. Z klikaniem i hałasowaniem - tracer mecano - brak makr, ale klawisze funkcyjne na szczęście są. Jeśli te dwie Ci się nie spodobają, kup drugi raz tą samą klawiaturę, lub idź do sklepu i sobie przetestuj. W tej kwocie jedynymi klawiaturkami wartymi uwagi są te dwie klawiaturki co podałem i ew. gigabyte force k7. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
madoch 31 Napisano 16 Września 2016 Autor Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Gigabyte jest prawie , prawie dobra. Czego mi w niej brakuje ? mały klawisz backspace. Cougar200k - zastanawiam się na nią. dziękuję za opinie. pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
kebab84 96 Napisano 16 Września 2016 Udostępnij Napisano 16 Września 2016 Genius KB-G265 Cytuj Link to post Share on other sites
madoch 31 Napisano 11 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2016 Dziękuję wszystkim za opinie. Wybór padł na cougara 200k. Wątek można zamknąć. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts