SHITERS 0 Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Siema, mam ip6plus i chcę go sprzedać.problem w tym, ze jest pobity i nie włącza się.Jest na nim zalogowana usługa icloud i find my iphone.Passy do tego mam, ale nie moge tego wylogowac z poziomu urzadzenia.Co powinienem zrobic, aby nowy nabywca mogl go naprawic i uzytkowac, a ja zebym mogl go wylogowac bez podawania pasow dla nowego nabywcy?Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
Faflucy 41 Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 (edytowane) Wejdz na strone icloud.com zaloguj się i wymaż telefon. Edytowane 12 Lipca 2016 przez Faflucy Cytuj Link to post Share on other sites
SHITERS 0 Napisano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 To bedzie wystarczajace?Czy nowy własciciel bedzie mogl sie bezproblemu zalogowac na tego iphona?Sorki ze pytam, ale jak dla mnie ten caly appleid, iclud, itunes jest strasznie zagmatwany Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 13 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 problem w tym, ze jest pobity i nie włącza się. I chcesz takiego sprzedać? Mogę wiedzieć za ile? Skoro Tobie się nie włącza to komuś innemu też się nie włączy (jeśli nie działa), chyba, że komuś będzie się chciało na własną rękę naprawiać telefon. Cytuj Link to post Share on other sites
SHITERS 0 Napisano 13 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 13 Lipca 2016 Nie wiem za ile, lezy na licytacji. Mysle ze ok. 350-400zl osiagnie. Mi zalezy aby go wylogowac bez podawania passow dla nowego wlasciciela, a tak zeby byl w pelni do użytku (zeby nie mial blokady). Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts