Amity94 3 Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 (edytowane) WItam, która z tych "słuchawek" jest lepsza??? Główne zastosowania to muzyka, gry(głównie tzw. Clicker'y), Internet(Wymagane dobre WiFi + obsługa LTE) i jak najwięcej miejsca(przełożę kartę z aktualnego G7(32GB)) oraz jak najlepszą baterię(Dłgo trzymającą. Pytam bo nie wiem, który lepszy a mam oba za darmo przy przedłużaniu umowy. Pozdro, Horacy. PS idę za jakieś 2h do salonu EDIT:Sry ale strona miała coś nie tak biorę Gx8 gdyż nie mam kasy aby płacić 100EUR za P9 Edytowane 12 Lipca 2016 przez Amity94 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 12 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 EDIT:Sry ale strona miała coś nie tak biorę Gx8 gdyż nie mam kasy aby płacić 100EUR za P9 Szkoda, bo P9 to bardzo dobry smartfon. Cytuj Link to post Share on other sites
Amity94 3 Napisano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 Wiem ale niestety nawet ze zniżką miałem 89euro co i tak jest za dużo ale właśnie piszę z GX8 i jest naprawdę dobrze ale jak coś to napiszę więcej za pare dni Pozdro. Cytuj Link to post Share on other sites
Amity94 3 Napisano 12 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 12 Lipca 2016 (edytowane) Wiem ale niestety nawet ze zniżką miałem 89euro co i tak jest za dużo ale właśnie piszę z GX8 i jest naprawdę dobrze ale jak coś to napiszę więcej za pare dni PozdrEdit proszę o usunięcietego duplikatu. Edytowane 12 Lipca 2016 przez Amity94 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts