Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

w tej chwili wiedźmin klęknął i robi loda CoJ

No ku*** . Nie chcę sobie tego wyobrażać ale mój mózg ,chyba ze mną nie współpracuje ;/

Ze wszystkim tak mam co ktoś powie to od razu sobie to wyobrażam , chory mózg ...

mkr1122
Ja dałbym ram z taktowaniem 1600 Mhz bo lepsza wydajność a cena niewiele większa.

@Up

W tym coś jest. Akurat przy bardziej zaawansowanych zadaniach (nie gry) większe taktowanie przekłada się na wydajność, wiec jeśli różnica w cenie pomiędzy pamięciami 1333 a 1600 wynosi np 10 zł to wg mnie warto dołożyć ;)

Z tematu o Buldożerach i AM3+ :rotfl::wariat:

Jak wygląda sprawa chłodzenia? Czy na każdym ze rdzeni jest osobny wiatraczek?

:pajac:

Do każdego rdzenia wmontowana też jest dioda led informująca nas o aktualnie wykorzystywanym rdzeniu :->:rotfl: Edytowane przez philips
Gość Kotecek

Z podobnego tematu.

W jakiej największej rozdzielczości można odpalać gry na monitorze 17 calowym?

Jedna z odpowiedzi:

17" CRT najczęściej miały maksymalną też 1280x1024 a lepsze modele chyba do 1600x1200.

W odpowiedzi na to konkretne zdanie.

Nigdy nie było i nie ma takich modeli monitorów LCD/LED. :menda:

Edytowane przez krolik_beny
Gość effendi360

Jesteś mistrzem ignorancji, nie interesuje ciebie rynek gier komputerowych, opinie programistów, deweloperów, ludzi z branży. Twojego poglądu nie zmieniłby sam Howard Stringer, nawet jakby przyznał, że PlayStation 3 pod względem hardware to staruszek. Cel twojego bytu to pisanie na przekór innym, w imię miłości do konsoli. Niczym bohater romantyczny, które na końcu zawsze czeka...

Ujemny do kuliga w temacie Playstatin 3 - i to jest NAPRAWDĘ złota myśl - bez cudzysłowia :)