Skocz do zawartości

"Złote myśli" forum ;)

Recommended Posts

za pare dni bede kupowal nowego laptopa i nie mam pojecia co mam wybrac

to co powinien miec to

procesor,

Nie ma to jak wygorowane wymagania.

Do tego na sprzet autor postu ma "4000 tysiecy", nie ma co tylko pozazdroscic przeplywu gotowki.

• 1 miesiąc temu...

Błyskawica ma godnego spadkobiercę.

Nie sądzę posiadałem C2Q q9550 @4.0Ghz i kupiłem PHENOM II X6 1100T BE @3.9Ghz i moc obliczeniowa w grach jak i programach typu Adobe Photoshop Cs4 czy Vegas Movie Studio HD Platinum 2011 działa zdecydowanie lepiej i szybciej. :[ [To niebyła wina kilku rdzeni więcej lecz jakości wykonania]

Ja ostatnio kupiłem 2x8gb DDR3 Kingston 1333Mhz + ARCTIC COOLING RC PRO + ARCTIC COOLING RC TURBO MODULE

....

Dobrze się sprawuje z 1333Mhz dociągnąłem do 2346Mhz (chodzą stabilnie + chłodzona obudowa) :D

Ehhh te błędy phpbb :D

---

Komentować, hmmm ... to kurczę pod paragraf podchodzi :P

hahaha :D Nadal aktualne ... :P Dziewica bo ma zimne dłonie... u nas sie mówi ze jak dziewczyna ma zimne to ze dziewica, muszę jutro u swojej sprawdzić po podobno tez dziewica.. :P

@ UP

Pewnie trzymasz rękę na twarzy do teraz :wariat:

EDIT:

Temat: Chińskie telefony za ~200 zł. Warto?

Dam znać. Zakupiłem za 148,99 zł - w sumie - telefon N8i+.

Jak widzę twórcę posta zabiła bomba w telefonie , świeć panie nad jego duszą.Macie przestrogę aby nie kupować chińskiego gówna do zamknięcia.

PS. nie ma już ograniczenia edycji do 6h?

EDIT2:

Debilizm... Niech sobie taki safeuse GF wytatuuje im będą o tym w teleexpresie nawijać - LOL

Edytowane przez regist88

New komp

Muzyczna Creative Sound Blaster X-Fi Titanium 260zł

Grafika: Gigabyte GeForce GTX560Ti 700 zł

Dysk: Seagate 1TB SV35.5 330 zł

zasilacz: Corsair CMPSU-850AXEU 600zł

Płyta główna MSI 990FXA-GD80 670 zł

RAM Corsair DDR3 Dominator HX (2x4GB) - 430 zł

Procesor: Intel Core i7 960 910 zł

Suma : 3900 zł

Opcjonalnie

Monitor Acer G245Hbd 600złł

http://content.pixxy.pl/T/J/TJ0K2M8XRO/obrazek_full.jpg Edytowane przez SP1DER987

-- Zapewniamy pomoc w nabyciu kopii zmodowanej ( free ) jak również w ustawieniach gry.

--- W jakim sensie zmodowanej kopii ? Czyli jak. Dostaję pirata z możliwością grania w sieci ?

-- Mniej więcej ( musisz posiadać oryginał oczywiście zakładam że go masz tak jak i ja )

--- Mam płytkę oryginalną ale gdzieś ją zapodziałem i lecę na wersji z crackiem + 4.10m

:lol:%-)