ExpieZi 1 Napisano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Spadło z 9gb na 2.5. Cytuj Link to post Share on other sites
Damian47akaQcu 150 Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Chodzi mi o to że ludzie nie wiedzą że ta zakładka nie pokazuje wszystkich procesów / usług systemowych. Zgadza się, dlatego można dać pokaż procesy wszystkich użytkowników. Ale użycie ramu i format wskazywał właśnie na to. Rozumiem o co Ci chodzi. Spadło z 9gb na 2.5 No i gra gitara. Wszystko w normie. Cytuj Link to post Share on other sites
armani 10 Napisano 9 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 Zawsze po formacie wzrasta zużycie ramu i obciążony jest procesor. Dlatego instaluje wersje, która ma zintegrowane najnowsze poprawki (Obecnie czerwiec 2016) i wyłączam automatyczne aktualizacje, ale również przez services.msc windows update, Windows search, bo indeksowanie to kolejną rzecz, która lubi obciążyć proca (Przy ssd wręcz wskazane wyłączenie) wyłączam również w harmonogramie zadań WinSat, który mierzy wydajność kompa. Cytuj Link to post Share on other sites
ExpieZi 1 Napisano 9 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 9 Lipca 2016 (edytowane) Nom ja mam tylko SSD. BX100 256gb. Powiedz mi jakie wersje bo mało rozumiem?! Edytowane 9 Lipca 2016 przez ExpieZi Cytuj Link to post Share on other sites
armani 10 Napisano 10 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 10 Lipca 2016 Jest takie forum WinClub, tam przygotowują średnio co 3 miesiące windowsy z zintegrowanymi poprawkami. Wygodne, bo nie trzeba ściągać wszystkich aktualizacji po instalacji. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts