Skocz do zawartości

Recommended Posts

zalezy mi na tym, ze jakbym zamawial kolo 10 lipca, zeby przyszedl max w tydzien :P wiec tylko wysylka z Polski, co do Honora to o 7 mi chodziło, jakieś szczegóły i opinie użytkowników, jak sprawuje sie aparat w nocnym świetle

Jeżeli chcesz czegoś porządnego, co będzie robiło dobre zdjęcia w nocy to zdecydowanie S6/G4 (ale to powyżej budżetu), S7 (ale to już prawie 2000), jedyne co Ci pozostaje to średnie zdjęcia w nocy albo 'pomagasz sobie lampą błyskową, albo w smartfonach jest opcja zdjęcia nocnego, że bardziej się rozświetla, ale, żeby wyszło co najmniej dobre to musisz kupić statyw, albo trzymać NIERUCHOMO rękę przez kilka(naście) sekund

Btw. S6/G4 można kupić na allegro/olx za ponad 1200

Edytowane przez jutjub
  • Popieram 1

Samsungi ogólnie dla mnie przereklamowane jak Iphone'y, a LG miałem z nimi styczność i pakowali w nie na start aplikacje, które nawet przy nowym telefonie się zacinały, niby pare lat w tył, ale niesmak pozostał. Co do software'u google, to miałem to samo w Motoroli, pełna współpraca, Mimo wszystko nawet jeśli google ma tego Nexusa, to jakoś niezbyt mnie interesuje, jak jest połączenie z LG, jak dla mnie mają dobre telewizory, ale za smartfony niech sie nie biorą ;p

Bzdury totalne. Czasy się zmieniły i to bardzO. LG jak i Samsung mają bardzo dobre smartfony, wiadomo nie wszystkie jak każdy producent, ale moim zdaniem te lepsze warte zainteresowania.

Np taki wiekowy G2. Stary, a śmiga bez zacinek. Moim zdaniem jeden z najbardziej udanych smartfonów w ogóle, a od LG a na pewno najlepszy w tamtej generacji.

Ze smartfonami to sony powinno dać sobie spokój, ale LG nie widziałbym powodu dlaczego. Kiedyś owszem robili badziew ale teraz taki G5 to topowy sprzęt, G4 też wiele nie odstaje mimo że rok starszy.

• Popieram 1

Xiaomi Redmi 3 Pro lub Note 3 Pro

Autorowi zależy na dobrym aparacie, a telefony Xiaomi, zwłaszcza Redmi mają słabe.

ntom27 - w tym budżecie nie ma smartfonów, który robiłby rewelacyjne zdjęcia/nagrania nocą, drożej są Samsungi/LG, które prowadzą, ale Ty ich nie chcesz. Sporo się zmieniło od czasów Galaxy S4/S5, tak samo z LG - ich nakładki zostały odbudowane, ogólnie szybciej działają....

Moto X ani Honor 7?

Nikt tego nie powiedział.

no oprócz tego aparatu

Aparaty mają bdb, ale po zmroku jest gorzej.

Przeczytaj moją poprzednią wypowiedź. Jak chcesz coś na prawdę dobrego, co zrobi bdb zdjęcie w nocy musisz dopłacić i na Twoje nieszczęście jest to LG czy Samsung. Przejdź się do sklepu, zobacz S6 czy G4 i sprawdź jak działają, czy nic się nie zacina, czy spełniają Twoje wyamagania 

• Popieram 1

Honor ma dosc dziwny interfejs, nie moglem dzis znalezc nawet aparatu O.o

Z zewnatrz tez taki nijaki, ekran jak w iphoneach, patrzylem i porownywalem aparat w sklepie p9 lite vs motorola motox  i wydaje mi sie ze huawei robi ciut lepsze, mam racje?

Do wszystkiego można się przyzwyczaić. Ja od kilku miesięcy używam P8 i bardzo mi się podoba EMUI. 

Honor 7 ma ten sam interfejs, co P9 Lite, bo przecież to jeden producent. Zawsze można zainstalować launcher, np Nova launcher

huawei robi ciut lepsze, mam racje?

Tak

• Popieram 1