Sezam 8 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Mam dylemat który telefon wybrać może pomożecie cenowo są podobne. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Ile masz do wydania? Wypełnij informacje najlepiej według wzoru. Będzie nam łatwiej cokolwiek doradzić Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 mój budżet : gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : nówka czy używka : preferowany rozmiar wyświetlacza : preferowany system mobilny : do czego będę używać urządzenia : moje najważniejsze wymagania : Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 mój budżet : 700 gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : OLX nówka czy używka : Używka i nówka preferowany rozmiar wyświetlacza : Do 5 cal preferowany system mobilny : Android do czego będę używać urządzenia : Internet facebook snapchat muzyka w gry raczej grac nie bede , zdjęcia moje najważniejsze wymagania : Płynność solidne wykonanie poprzedni telefon to lg g2 mini aktualne typy LG G4c vs LG G3 s Ewentualnie LG G2 Lub HTC E8 http://olx.pl/oferta/smartfon-htc-e8-jak-nowy-szary-w-oryginalnym-etui-m8-telefon-CID99-IDdUauW.html Cytuj Link to post Share on other sites
Igoruss 5141 Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 HTC e8 to bardzo fajny ale niedoceniany model, sam przesiadłem się z G2 na E8 i jestem zadowolony (tu się więcej o nim rozpisałem http://forum.benchmark.pl/topic/99739-nasze-telefony-zbi%C3%B3r-opinii/page-7 na samym dole strony). Przewaga LG to wygodniejsza obudowa i świetne przyciski z tyłu. Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Zobacz P8/Honor 7/P9 Lite Cytuj Link to post Share on other sites
Sezam 8 Napisano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Zobacz P8/Honor 7/P9 Lite Nie mój budżet Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Nie mój budżet Tydzień temu było kilka sztuk, ale widocznie sprzedane. Jak nie znajdziesz to dobrą opcją jest P8 Lite, na olx są za 500-600 Cytuj Link to post Share on other sites
bololabich 1559 Napisano 7 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 7 Lipca 2016 G2 jest rozsądne - snapdragon 800 to imo najlepszy snap do tej pory bo dalej są tylko przegrzewające się g***a, a wydajność snapa 800 jest idealna, nic więcej nie potrzeba. Sam trochę żałuję, że zmieniłem 800 w note 3 na 808 w Mi4c. Niby 808 jest wydajniejszy ale po 3 min jest już gorący i wydajność jest taka sama jeśli nie gorsza... dlatego G2 kolejnym atutem G2 jest dobre wsparcie nieoficjalnych softów - przewaga nad huawei gdzie jest ich autorski CPU więc jak oni nie zrobią update to moderzy nic nie poradzą Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 11 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 11 Lipca 2016 Posiadam G2, nie chcę go wychwalać, ale na CM13 chodzi jak bajka. Aparat robi średnie zdjęcia, jednak jak dla kogoś nie jest to priorytetem, razem z małą ilością dostępnego miejsca na dane, to jest świetny telefon. Mogę udzielić więcej informacji w razie potrzeby Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts