chudy1992 1 Napisano 4 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 4 Lipca 2016 Witam! Szukam nowego smartfona do kwoty w okolicach powyższej kwoty, planuję go zakupić na którymś z serwisów aukcyjnych. Moje wymagania: - ekran min. 5 cali - płynność działania - w miarę możliwości pojemna bateria - wyświetlacz najlepiej UHD - będzie mi służył głownie do smsowania, słuchania muzyki i youtube Na aparacie wcale mi nie zależy. Będę z niego korzystał może raz na miesiąc. W oko wpadły mi 2 modele: Samsung galaxy s6 i LG g5. Który według was lepszy? Może macie inne propozycje? Cytuj Link to post Share on other sites
Qdyn ek 65 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 przy 5 calach nawet hd nie piecze w oczy, branie takiego ekranu drenuje baterię ja bym to przemyślał, tak samo jak branie smartfonów znanych producentów, lepiej brać zamienniki chińskie np P9 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 wyświetlacz najlepiej UHD w miarę możliwości pojemna bateria to ze sobą nie idzie w parze Szukaj P9/S7 1 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy1992 1 Napisano 5 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 A jakbyście mieli porównać G5 i S7 to który według was wygrywa i dlaczego? Jak z wykonaniem i wydajnością? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 Wydajność podobna, ale S7 wydajniejsza mimo wszystko A G5 to niby metal, aluminium, łatwo się rysuje, a S7 to szkło (łatwo można zbić, jeśli mocno uderzysz o coś, dobrze kupić jakieś dobre etui), więc wybierz co dla Ciebie jest lepsze 1 Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 5 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 5 Lipca 2016 No i lepsza bateria na plus w S7 Cytuj Link to post Share on other sites
chudy1992 1 Napisano 6 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Trudny wybór. Bo jednak G5 wygrywa w benchmarkach i lepszy system audio Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 Błagam skończcie z tymi benchmarkami.. różnica jest taka mała że niewarto nawet na to patrzeć a nawet jakby był nieznacznie szybszy to Jesteś aż takim hard userem, że zauważysz różnicę podczas smsowania, słuchanja muzyki i youtube? Nie wydaje mi się 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 6 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 6 Lipca 2016 G5 wygrywa w benchmarkach A, co? Będziesz pokazywał znajomym, że Twój tel to 'król benchmarków'? Czy dla satysfakcji? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts