Skocz do zawartości

Recommended Posts

§  Budżet: 150zł
§  Jakiej myszki obecnie używasz:  Tracer Transformer
§  Jaką masz obecnie podkładkę:  A4Tech X7
§  Z jakich wartości DPI korzystasz: 1600
§  Ile cm przejeżdżasz myszką aby wykonać pełny obrót – cm / 360° w grach FPS: 14,5cm
§  W co grasz (gatunki oraz konkretne tytuły): RPG - Wiedźmin 3,Dark Souls 3, FPS - CS:go (okazjonalnie) Overwatch niedługo.
§  Ile przycisków używasz w myszce: 2 boczne przyciski pod kciukiem.
§  Chwyt: Claw grip
§  Jakie jest Twoje ułożenie palców na myszce (1+2+2 czy 1+3+1):  1+2+2
§  Wielkość dłoni (od czubka palca środkowego do kciuka): 12cm
§  Dlaczego chcesz zmienić mysz:Obecnej kabel sie wyrywa i się rozłącza.
§  Uwagi:Chciałbym żeby obecna myszka chciała mieć co najmniej 4 przyciski (Przy czym 4 to taka idealna ilość).
Myślałem o Steelseries Sensei RAW Heroes of the storm, albo o Ozone Neon 3K ale może ktoś znajdzie jakiś lepszy model.
Z góry dziękuje.  :)

Pod claw grip w tej cenie:

129zł - Ozone Neon - PMW3320 - http://mediaarena.pl/pl_PL/p/s/3664?utm_source=skapiec.pl&utm_medium=referral

110 zł - Natec GX75 - PMW3310 http://allegro.pl/natec-genesis-gx75-nowa-i6309774755.html

~150zł Avago 3090 CM Storm Alcor

Generalnie z tych myszek na najlpeszym sensorze jest Natec, ale dwie pozostałe niewiele ustępują.

Edytowane przez kebab84
  • 11 miesięcy temu...

Wydaje mi się, że Logitech G203. Rivala ogrywałem u kumpla i jakoś mi nie leżał w dłoni (chociaż SteelSeries bardzo szanuję). Miałem też wcześniej Zowie FK1 ale to już inna półka cenowa. Do 150 zł ten logitech wydaje się naprawdę rozsąnym wyborem

Wydaje mi się, że Logitech G203. Rivala ogrywałem u kumpla i jakoś mi nie leżał w dłoni (chociaż SteelSeries bardzo szanuję). Miałem też wcześniej Zowie FK1 ale to już inna półka cenowa. Do 150 zł ten logitech wydaje się naprawdę rozsąnym wyborem

ja oceniasz zowie dobra myszka czy lepiej logitech g403 ?

• 4 tygodnie później...