Fuwaa 1 Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Witam posiadam Ipada ,który przy włączaniu chcę ,aby podłączyć go do sieci ,a następnie zalogować się na konto poprzedniego właściciela(iCloud).I tu pytanie czy jest sposób ,aby móc z niego normalnie korzystać?Ipad nie pochodzi z kradzieży.Za wszelką pomoc dziękuję. Cytuj Link to post Share on other sites
DREWANIAK 246 Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Napisać do poprzedniego właściciela i wyjaśnić sprawę. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
-Tommy- 5033 Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 jeśli poprzedni właściciel Ci tego nie poda to ipad tylko na części się nadaje nie ma sposobu na odblokowanie ipad-a i iphone z icloud i te wszystkie ogłoszenia na necie to fake do wyłudzenia kasy kiedyś był jakiś tam niby spososób na jakieś zmiany serwerów aktywacji lecz nie działała wtedy część narzędzi w tym najważniejsze - AppStore Cytuj Link to post Share on other sites
Fuwaa 1 Napisano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Na innym forum ktoś napisał ,że da się to zrobić w serwisie ? Cytuj Link to post Share on other sites
hexenisalive 0 Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Na innym forum ktoś napisał ,że da się to zrobić w serwisie ? Da się. Ale jedyny serwis o którym słyszałem znajduje się w Chinach. Ci sami potrafili zamienić każdego nowego iPhona w wersje 128Gbo ile dobrze pamiętam. Cytuj Link to post Share on other sites
ArioX 518 Napisano 1 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 Da się. Ale jedyny serwis o którym słyszałem znajduje się w Chinach. Ci sami potrafili zamienić każdego nowego iPhona w wersje 128Gbo ile dobrze pamiętam. daj adres tego serwisu Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts