Arachnor 0 Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Witam.Niedawno kupiłem Smartfona i jestem ciekaw czy dałoby się wyłączyć w nim płatny internet, tak by łączył się tylko przez wifii (o ile to było by możliwe).W obecnym przypadku mam taki problem, że gdy nie ma wifii Smartfon nie informuje mnie, że muszę zapłacić za korzystanie z internetu i po prostu pobiera środki z konta. Wkurzające to jak diabli Wie ktoś czy jest możliwość włączenia tylko wifii albo przynajmniej jakiś ostrzeżeń z jakiego internetu korzystam? Cytuj Link to post Share on other sites
Rica1 367 Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Poszukaj opcji wyłączenia transmisji danych, a wifi zostaw włączone Cytuj Link to post Share on other sites
Arachnor 0 Napisano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Mam tylko opcję "ogranicz dane w tle". Teraz cały czas mam chmurkę "dane w tle są ograniczone".Sam szukałem opcji wyłączenia transmisji danych ale nie potrafię jej znaleźć Niby wchodzę w ustawienia sieci i transmisję danych ale nie mam żadnej opcji by ją wyłączyć. Cytuj Link to post Share on other sites
Spoks 11 Napisano 1 Lipca 2016 Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 musi być opcja "wyłącz transmisję danych"... to prawie czysty android więc powinno być tak: ściągnij pasek z góry i tam będzie coś takiego jak "dane komórkowe" przekreślone, włącz to już i powinno zadziałać Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts