slender203 0 Napisano 29 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Witam wszystkich, korzystając z szablonu opisuje poniżej moją sytuację. Zastanawiam się nad kupnem któregoś z urządzeń wymienionych w tytule. A5 nowy wygląda ciekawie jest nowym urządzeniem i ma sporo pozytywnych opinii, jednak w Z3 jest ciut więcej RAMu i z opinii dobrego kolegi już ponad rok mu dobrze służy. mój budżet :1500 gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : Allegro ale od zaufanych sprzedawców np sklepów, nie od prywatnych osób nówka czy używka : nówka preferowany rozmiar wyświetlacza : min 5 cali preferowany system mobilny :Android do czego będę używać urządzenia : głównie telefonowanie, internet, muzyka moje najważniejsze wymagania : stabilność systemu, brak grzania się, trwałość na dłuższy okres czasu urządzenia Chętnie posłucham też innych propozycji smartfonów. Z góry dzięki za pomoc ! Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Szukaj P9 na olx/allegro albo S6/G4/Honor 7/P8/Moto X STYLE/Nexus 5X Cytuj Link to post Share on other sites
slender203 0 Napisano 30 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 P9 i P8 naprawdę tak dobre smartfony? Nie miałem nigdy z nimi styczności szczerze mówiąc, jakoś nie ufam markom których nie znam. Cytuj Link to post Share on other sites
dawid0032 746 Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Huawei to 3 sprzedawca smartfonów na świecie więc nie mogą być złe. Sam wyrwałem ostatnio P9 a miałem G3 od LG. Normalnie przesiadka jak z punta do mercedesa. Same wykonanie i wygkąd rewelacja a do tego działa piekielnie szybko no i ten czytnik linii papilarnych super sprawa 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 30 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2016 Tak, to bdb smartfony Godne uwagi, jeśli możesz to dopłac do P9 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts