LaczakPL 0 Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Witam zastanawiam sie nad kupnem telefonu do 1300 zł i mam dylemat co do p9 lite i moto x play co lepsze ? A co myslicie o samsung s5neo czy jest lepszy od tych dwóch ? Cytuj Link to post Share on other sites
jutjub 1565 Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 P9 Lite i X Play są lepsze od S5 Neo Najlepiej wypełnij wzór, będzie łatwiej cokolwiek doradzić mój budżet : gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu : nówka czy używka : preferowany rozmiar wyświetlacza : preferowany system mobilny : do czego będę używać urządzenia : moje najważniejsze wymagania : Cytuj Link to post Share on other sites
mmumiam 0 Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 (edytowane) Moto x play ma czystego androida ( bez nakładki producenta) , jeżeli Ci to nie przeszkadza to polecam Bardzo fajny telefon , a i procenty baterii cieszą oko pod koniec dnia Edytowane 27 Czerwca 2016 przez mmumiam Cytuj Link to post Share on other sites
LaczakPL 0 Napisano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 mój budżet :1300 gdzie i jak zamierzam dokonać zakupu :w sklepie stacjonarnym rtv euro lub media expert nówka czy używka :nówka preferowany rozmiar wyświetlacza :od 5 cali do 5,5 cala preferowany system mobilny :Android do czego będę używać urządzenia : muzyka, zdjecia, aplikacje typu fb snapchat moje najważniejsze wymagania :dobry ekran, bateria, szybkosc systemu //Nie pszeskadza mi czysty android Cytuj Link to post Share on other sites
mmumiam 0 Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Mam ten telefon ,więc mogę się wypowiedzieć : -muzyka: według mnie stoi na dobrym poziomie jakość dzwięku ta ze słuchawek ,jak i ta z głośnika -zdjęcia: ładne wychodzą w dzień , w kiepskim oświetleniu już troszkę gorzej i aplikacja aparatu fabrycznie trochę słaba -apki: FB/SNAP wszystko chodzi tutaj tak jak powinno -ekran: Przyjemny dla oka , duża jasność (widać w słońcu) -bateria: 5/6h świecenia wyświetlacza to normalka -szybkość systemu: chodzi płynnie , bardzo rzadko wystąpi jakieś przycięcie(w każdym androidzie ma to miejsce). Więcej pytań co do moto x play? Chętnie pomogę Cytuj Link to post Share on other sites
LaczakPL 0 Napisano 27 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 a jeszcze jakas opine o tym p9 ite Cytuj Link to post Share on other sites
mmumiam 0 Napisano 27 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2016 Bawiłem się nim w T-mobile ,więc niewiele mogę powiedzieć. Na szybko uznałem ,że motka chodzi szybciej Cytuj Link to post Share on other sites
LaczakPL 0 Napisano 28 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2016 A który lepiej kupic ? Który jest lepszy poprostu Cytuj Link to post Share on other sites
Rozwiązanie jutjub 1565 Napisano 29 Czerwca 2016 Rozwiązanie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2016 Podobny poziom. Wiadomo, że X Play będzie płynniejsza, bo ma czysty Android Cytuj Link to post Share on other sites
LaczakPL 0 Napisano 1 Lipca 2016 Autor Udostępnij Napisano 1 Lipca 2016 OK Dzięki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts